Wednesday, 13 July 2011

Mewarisi darah seni

jom exercise jari di pagi hari :)



tqvm :)

nope...me memang tak reti langsung lukis lukis --sbb tak de skills and talent, so me tak minat melukis :p me masih ingat, kat masa sek rendah, ada pendidikan seni ie kena lukis2 ...me tak suka sbb me tak penah dpt A  :p subject2 lain semua me dpt A, tapi utk lukis2 tu, me selalu dpt B ajer :p nasib baik masuk sek men, dh tak de /me tak amik subject lukis2 sbb me sek agama :)

so saper plak yg mewarisi darah seni---seni lukis ni?

see...my zharfan lah ni..sgt suka lukis2, kaler2, painting2....

dlm my family, adik bongsu me and kakak me (no 3 dlm family), memang berbakat lukis2 ni :) so zharfan mewarisi bakat diaorg kot :)

ni aktiviti my zharfan last weekend--ni kat midvalley (dpn Kidzsport)...kecik jer helicopter tu...harga RM5 ni utk buat aktiviti ni..

sooo kalerful :) 100% proses  kaler2 tu hasil tgn my zharfan :)


uolls/ ur kids suka tak benda2 gini :)

15 comments:

missbby said...

kenapa lah kat batu pahat takde yang macam gini punya? selalu yang isi pasir2 tu je..kalau ada i think my kids of course suka..:)

zures said...

Cantiknyer dia lukis...memang berbakat...anak2 saya memang takde bakat melukis...

Peri PiA said...

very2 talented :)

NM02 said...

ai plak mcm teringin nak join buat...

puan nina said...

kemasnya zharfan buat.memang berseni =D

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

dia lukis ke nie....? siap warnekan sekali??? bagus le... tgok jari dia kecik jer... pndai lukis...

Chekgu Azrine said...

my kids semua suka melukis coz most of my sibs pandai melukis.. exclude me.. hahaha

waalllaa! said...

pandai zharfan.. cantik dia kaler.. saya pun ada anak buah yang mewarisi bakat melukis pakcik dia.. dia setart melukis since umur 3tahun kot ..rasanya la..1time dia lukis.. dia lukis kuda.. dia nampak lam tv kuda tu..kuda tu berdiri time tu..tapi bila dia lukis..macam2 gaya kuda tu dia lukis..kuda duduk la..cam kuda tengah berlari la.. kiteorg tak expect dia boleh lukis camtu coz still kecik lagi kan..hehe.. if dah dapat kesan bakat budak2 ni dari awal senang mama..lepas ni asah aje bakat dia tu.. nnt boleh la masuk competition ke ape ke..pastu jadikan as hobby berfaedah smpai dia besar..so dapat elakkan diorang dari buat ebnda2 tak berfaedah bila dah besar nnt..sbb diorg ade hobby yg diorg suka dari kecik kan..hehe

cikpia said...

memang teliti dia kalerkan heli tu... berseni!!

mama rifQy said...

wah..kak !! sangat chanteq laaaa

syawalsimpsons said...

bagusnyer...TQ

b a m b a m ' s said...

ehh..lukis guna per tuh?? x prnh lak tgk..mcm menarik..ngan kita pon nak join lukis..hehehhe

cantik dia lukis heli tuh!! :P

Ummi Dania Yasmine said...

my dania sangat suka drawing sampai suruh i hantar kelas melukis. mewarisi dari nenek dania (mama i)....

Nana said...

wah terer zharfan lukis
sy mgm xpandai lukis2
kaku tangan hehhe

tiefazatie said...

comel je nie!Hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails