Friday, 11 November 2011

ada apa dengan Jalan Maarof Bangsar

gigih me driving alone...nak cari 150 Jalan Maarof, Bukit Bandaraya Bangsar...landmark, Bangsar Shopping Centre

dulu2 masa me kat matriks UIA (lembah pantai), thn 1995-1996..me selalu gak lepak2 kat Bangsar--tapi setakat pegi Hankyu Jaya ajer--dulu2 masih wujud, now dh pupus

anyway, naper yer me ke sana..

nilah bangunan yg dicari2..

destinasi nya...KL Lifestyle Magz Offoce--convenient sbb tepi jln besar and ada parking khas utk this building

dh selamat collect voucher ni pun :)

Insya Allah plan nak gi mkn sini dgn mr hubby & kids ari ahad ni kalau tak de aral

besh dpt voucher yg tak byk t&c :) because some vouchers are useless and end up wasted :)

note : Alhamdulillah :)


9 comments:

Aku Ibu Muda said...

betul tu MZ...most voucher kan dia punya t n c tu mcm end up kita akan buang kat tong sampah je :(

-atiQah- said...

seronokkan dapat claim hadiah contest. :)

Em's Family said...

yeah true.. some of the voucher yang i paling rase nak gigit bile suruh purchase ni baru boleh redeem..

me suya said...

murah rezeki betul

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mehla belanja ila hahah..ila kan kat bangsar ..kikiki

cikpia said...

nak join!!!!!

tiefazatie said...

wah..seronok kan dpt voucher mkn2 sis..hee

Ummi Dania Yasmine said...

nyummmm

juanita said...

Mmg best dpt voucher cam ni kan..
X byk songehh

www.tetikusrusak.net

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails