Thursday, 26 April 2012

May saya dan May anda

hari selasa depan dh masuk 1 may pun..

ada apa dgn may...selain cuti public holiday pada 1 may tu...

  • my zharfan's bday on 24th may
  • adik perempuan me (hanim's bday 27 may)
  • adik lelaki me (nizar's bday) 12 may

  • insya Allah me akan pegi umrah pada 27 may
  • nak pegi stay overnite kat concorde 12th may
  • prize giving clinelle (ipad2) 20th may

  • cuti2 sarawak 4th may-my mom akan dtg KL on 30th april nanti :) tak sabar nak jumpa my mom :)
  • dan prize giving sdk anakku & pa-ma anakku 4th may



awaiting may with full excitement and anticipation :)
ada apa dgn ur May?

 

13 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah! banyak yang best May MZ yer... sama gak dengan akak, En suami dan Nabil lahir May.. so celebrate sama2, jimat kos ^___^

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmmm tgh fikir ekeke

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

yup... byk acara2 menarik utk bulan mei menanti...tak sabar nak tunggu may.. yang pasti awal mei dan hujung mei adalah utk cuti2

Eliss Mie said...

may yang dinanti adalah hari pekerja ajer..cuti ! hehehe

Ummi Dania Yasmine said...

my birthday 17 may!!! hint hint tu suzz :-)

Wansteddy Tales said...

sabun may haha

mikamusz said...

bulan May saya sunyi sebab hubby akan terbang ke Belgium selama 1 bulan. This time x ikut, sebab anak dah sekolah and tak dapat cuti..uhuk.

εïз mummyHaza εïз said...

wahhh banyakkan plan tu... hehehe bestkan jumpa mak... Haza bulan 5 bz dengan confinement.. insyaAllah... :)

Semoga selamat perjalanan yek MZ..

Aku Ibu Muda said...

woww...full schedule ye MZ ^_^

kakchik@ella said...

sibuknya mama zharfan bulan mei ni ye

mummymer said...

may i pergi indon, baru tau semalam, sabar je lah laki i ni.. and may ade makan sakan dengan jacobs with ibuku tersayang. :)

and may jugak, birthday ayah i dan ibu i.. tak lain yang i minta moga mereka dipanjangkan umur dan dikurniakan kesihatan yang baik..

dan May is my anniversary!!!

and not to forget

HAPPY BIRTHDAY!!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh padatnya suzzzz......so padat..i fainted dah...anyway nanti leh celebrate u n zhafran sama2 masa kita gather...make sure u free ya i dan bff lain nak jumpa before u go for umrah..hehehehe...

tiefazatie said...

wah..sgt menarik n pack nie jadual bln 5 sis..
take care sis!hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails