Friday, 20 June 2014

Demand | shopping raya

my zharfan demand nak beli kasut baru..katanya kira kasut raya lah..sbb kasut reebox yg dipakai utk kuar jln2) tu dh buruk..betul jugaklah tu..sbb i memang jrg beli kasut jln2 utk anak2...last beli kasut branded utk diaorg pun last year ie sebelum gi holiday ke sydney...

sekali beli memang rabak lah sbb prinsip me, alah membeli menang memakai sbb kalau beli kasut yg low quality nanti tak tahan lama, sakit kakilah, kasut beratlah etc etc last year beli kasut brand reebox (2 psg abih RM330+)...so this year zharfan request nak kasut brand nike plak..apa saja utk mu my sons (sekali sethn jer beli kasut mahal2 ni :p) Insya Allah ahad ni nak kuar shopping kasut dan apa2 yg patut...sbb ni weekend terakhir sblm kita semua start puasa...





salam jumaat al-mubarak



1 comment:

Ezna said...

weekend terakhir haruslah shopping mana2 yg patut

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails