Friday, 15 August 2014

5 out of 7

sajer nak tepek pic 1 syawal..MZ 7 beradik sebenarnya...tp dlm pic ni..kakak sulung dan abang (anak kedua) tak de dlm pic sbb diaorg sampai lewat sikit time 1 saywal tu

time 1 syawal ni MZ preggy 35w (berat 74 kg!)

dari kiri : kakak MZ (umur 50), adik lelaki MZ (32), MZ, adik bongsu MZ (30) dan adik perempuan MZ (35)

MZ pakai bj yg MZ beli dari butik adrinis...bj ni teramatlah loose...lps dh deliver baby, mcm nak kena alter lah plak..



7 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

suka tgk adk beradik u suzzz

kayyana said...

cantik bju akak.. hehehe

fazianbatrisyia said...

seronoknya...
raya 2014 ni xde gambar family

Rizziela said...

syoknya adik beradik sporting

Wan Amira Wan Salleh said...

dah besar ni memang payah nak ambik gambar satu family. kire dah jadi macam luxury pulak

eima said...

comey k.suzi bolat ...

aimi said...

Emi masa pregnant ariana pun berat 75kg masa dekat2 nk bersalin. Terasa sgt bila berjalan, mengahhh :):)
Cm comel pic, siapakah cameraman nya heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails