Wednesday, 17 September 2014

Antara debaran dan keterujaan | REUNION

alkisahnya..last week one of my ex-coursemates telah mengambil inisiatif dan langkah proaktif utk membuat group watsup utk our batch..our batch masa kat UIA dulu...just a small batch ajer pun dlm 20+ students..



so meriahlah kami bersembang psl perkembangan life masing2...
and then there comes the idea utk buat mini reunion ie those yg stay area klang valley...
Insya Allah reunion 23 sept nanti somewhere kat KLCC..me kena angkut lil razeen lah nampak gayanya..mula2 tu me tak nak join sbb mcm tak fun lah bwk baby kecik tp my kwn2 semua suruh join and suruh bwk jer baby..so me ok ajer

the kelakar part..masing2 nervous psl takut nampak gemuk ke apa kan sbb last sekali weols buat gathering ialah kat umah me thn 2009 ie masa mula2 me move in masuk umah me sekrg...

so yg jenis dh gained weight .. siap buat rules kata dilarang diet extreme sblm tarikh reunion hehhhe :p

apa2 pun..life as a student..kenangan terindah in our stages of life..
namun me happy dgn life sekrg ..lebib bererti sbb dh ada spouse and kids..and career that I love..

8 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

my group x terbuat2 lagi sampai sekarang. kot mmg nunggu 20 tahun, hihihi

Eyriqazz GTO said...

Hehehe..ada pula yang takut dikata gemuk ekks..

Ummi Hanifah Abd Halim said...

ye la..1st member2 akan tengok adalah perubahan fizikal kita. mesti la berat badan yg paling diambil kira..
Apapun kesihata tu lebih penting...kalau kurus pun tak sihat, nak buat apa..
kenangan zaman belajar memang seronok..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kiki sempat lagila nak kurus tueee

Mama Zharfan said...

@mummy haza : my batch pun sbb ada sorang dua yg pro-active tu..so jdlah ada group wasup heheh

Mama Zharfan said...

@GTO : pompuan kan..sensitif wooo

Mama Zharfan said...

@ummi hanifah : can't agree more :)

Mama Zharfan said...

@ila mama amana : hehehhe i jeles tgk ila slim melim ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails