Thursday, 2 August 2018

Silent, fast killer

semlm ternampak one of my Msian frens yg MZ kenal masa kat Notts, posted kat her fb wall psl kematian her fren..nama Dr Norlaili, a lecturer kat UTP..she passed away because of lung cancer..muda lg..umur 30s..anak dua org kecik2 lg..
#sedey :(
dpt detect psl cancer tu masa ramadhan..dh stage 4..so sgt cepat kan segala2nya berlaku..

teringat kat my colleague (prof dr naemah), also passed away sbb penyakit yg sama...pun meninggal lps detected around 6 months jer...
cancer tu asbab jer..sbb semua org pun akan mati
cuma the way it happens..sbb all this while, nampak sihat dan normal jer..happy2 jer...then lps diagnosed...dh tak de cure :(

moga2 kita semua dijauhkan dari penyakit2 yg fatal dan sgt2 ditakuti..nauzubillah

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
gmbr selingan - baru jer terima cincin ni..me order online dari agent Gdora (nama Rina)
design munge2...ada kaler2 pinky2 (enamel)..yayyy I like!!


Salam Hari Khamis--looking fwd to Friday already hehhehe

2 comments:

Ann Ishak said...

memang bahaya cancer ni kan, tak kisah apa saja jenis...yang pasti ia tetap menakutkan

nurul amalina said...

lamanya tak jenguk blog ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails