Monday, 7 June 2010

Down with measles....and me just received prize from Mummy Chubby

My hubby is having  a fever since yesterday eve, that makes him losing his voice due sore throat..and my Zharfan is down with measles, plus sore throat too...i guess it's measles, coz bintik2 kecik muncul all over his body..actually he has been complaining that his tongue hurts since last 2 days...i thought melecur ke apa, it transpires to be measles kot...

the thing is, me got a meeting with my both supervisors this morning, starting in 2 hr time, and me hoping that it will end by noon, coz nak bwk my boy to the clinic...nak amik lotion/cream to reduce gatal2/pedih sbb bintik tu..

and :) .......yess.....hadiah from Mummy Chubby has just arrived (me joined her contest Best Moments Preggy pic contest tu.., and me won the lucky follower prize) ..me dpt kain psg...kaler choc, so me bagi hadiah kat my mom lah, ni taste my mom ni :)..me tak sesuai pakai kaler mcm ni sbb me kulit sawo matang...:p :p me memang tak de kangsung bj in this kaler, or grey kaler :p sbb kalau me pakai rasa tak sesuai...kaler2 mcm ni sesuai utk those kulit cerah :p


TQ mommy chubby :) me suka jer dpt hadiah..and yg best dpt plak me bagi hadiah kat my beloved ones :) :)

8 comments:

tiefazatie said...

bestnye..tahniah kak...jum join kontest harvest festival..tiefazatie as ur referral..tq!

Suziey Ahmad said...

alhamdulillah.mmg blogger bertuah ni.hehe..

AyuArjuna BiGoshh said...

take care suzz...shian zharfan....hmmm

aimi said...

cian zharfan...cantik baju ni...rezeki ma dpt baju raya :)mesti snap dgn camera baru nih ;p

Mummy Chubby said...

haha...besaq sungguh gmbr diupload...mummy dah malu nih!

Ezna said...

harap zharfan cepat sembuh. I pun dah 2-3-4 x bersin hari ni.....tekak rasa perit dan selsema....

BUNGA said...

besh2...sampai ke uk diposnya.:)
smlm nmpk diorg ok jer.. arini dh x sihat terus yer,, kesiannya.. msti pnt sgt tu..

Mama Zharfan said...

@tiefazatie : tq for the invitation...me tak join kalau referral based sbb memang tau tak leh menang punya :p

@suziey : alhamdulillah...rezeki...ramai jer blogger yg kaki contest mcm i ni yg menang mcm2 in all kinds of blog contest :p rezeki masing2 ;)

@ayu : tq ayu..tulah, cian my boy...it's painful naik measles ni..

@aimi : tu la...cian zharfan...pic baju ni kma yg email ie taken using her digicam

@Mummy Chubby : tq Mummy..:) apa plak nak malu..best apa hadiahnya :) kalau kaler pink double best :p

@Ummi Dania : moga u cepat sembuh...kena rest cukup2 tu..

@Bunga : mana ada pos ke UK, ni pos ke Msia, adik i yg tukang terima+tukang snap pic :p
yup, ptg semlm zharfan dh start sakit tekak..ari ni suara dia sikit jer ader...mcm tak keluar suara gitu...sore throat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails