Wednesday, 1 December 2010

selain Nuff & Churp2, me kumpul jugak duit dari HEARTBEAT

sajer nak share--duit me in Heartbeat account dh mencecah RM34 :) bila dh cukup RM50 , boleh lah me cash out :) :)



uolls nampak tak banner heartbeat yg me letak kat blog me ni-- ada dua banner, satu kat sidebar (kanan) and satu kat bwh header tu...

thanks yer uolls yg rajin click2 tu :)--setiap click is a donation for my heartbeat account :) no issue of fraud click whatsoever, sbb memang heartbeat akan byr based on click2 tu...sbb nak upkan traffic to heartbeat punya website.

kalau rajin nak kumpul duit, jgn lupa gantung banner heartbeat kat blog masing2--kiranya passive income ni..bukannya payah pun, just letak banner ajer,a dn uolls akan mula mengumpul duit the moment visitor to ur blog click2 banner heartbeat tu--tp uolls kena register sebagai heartbeat affiliate dululah utk dptkan code utk tampal banner tu--ala2 nuffnang gak--and dun worry, it won't affect our nuffnang gliterati status at all!!!i memang dh check dgn nuff tau!! sbb heartbeat bukan competitor nuff mcm innity tu

so, jgn segan2 or tangguh2..sila yer, click banner heartbeat kat blog me ni and then ikut jer simple step by step utk register sebagai heartbeat affiliate :)

it's fun and really worth it bila dpt duit from our beloved blog kan :)

selamat ber'heartbeat'!!!


26 comments:

CaDLyNN said...

woo..nk join heartbeat jugakla

Unknown said...

yer ker nih???
leh join gk la cegini..hehe

Riha NCL said...

mz, ini tak dikira 'mencurangi' nuff ke?

kalo x, teringin jugak...

Wonderful Life with Mary Kay said...

Liza ada prob dgn tempalte..tak dpt letak kat header any advertisement icon.. huhu...

Bestnya akak byk dpt income tuh..

nur_eimi said...

thanks kak..nur dah register..

khairul akmal bin azman said...

ok gak,,
nuffnang menipu jer..

Farra Dhelina said...

waw, menarik!

nurulazham said...

WAH..NAK JOIN JUGAK..
MAMA ZHARFAN..CAMNE KITA NAK TAU YG ORG TU JOIN BAWAH KITA?

**huhu...tulisan terbeso pulak..

Bee said...

uit tk effect nuff? nak lahhh

Suziey Ahmad said...

ouh baru tau ni..nk sign up la..hehehe

hans said...

owh
baru 1st time dengar benda nih

P/S : Kelab Bola Sepak Kalah 55 - 0.....Ini Main Bola Ker Apa? Hahahaha

FatinJelita said...

tak pernah tau psl heart beat ni.. anti nk try la.. churp2 dah reg tp ada prob nk letak dlm blog.. huhuu

Bee said...

heheh dah buat dahhh thank 4 sharingg

MiYOKO SuKi said...

nk wat gakla..

nur said...

tq.. leh le mencuba ye nanti
ALL IN ONE

eija_sweetmama said...

wah..mcm2 income skrg ni..antara rajin ngan x jerk...kan..

tiefazatie said...

wah...byk jg side income sis nie...hihi

Unknown said...

wah..mmg bertambah2 la income pasni

Anonymous said...

wah menarik ni
bole try

Azlina said...

dah penah join tp lama tinggalkan..ntah aktif ke x akaun hb u..smgt nk promote semula ni...tgk sis dpt income cam ok2 jugak

ummuabdullahsyaakir said...

wahh..nak cuba jugaklah kak...terima kasih kongsikan.Siapa nak bagi jumlah macam tu,kan?

BUNGA said...

nk join jugaklah :)

ardinihumaira said...

dni nak try jugalah :D asyik lupa isk2

ummi sofiyyah said...

bestnyer...tp x pandai..!!

Ibu Amani said...

saya dah join dah..mmg berbaloi2...hehe

Admin said...

dh join jugak..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails