Sunday, 22 November 2020

Somebody got a new lappy!

pagi semlm (21/11/20 Saturday), MZ, mr hubby & zharfan pergi IPC..cuaca mendung dari pagi...memang tghari tu hujan sgt lebat kat area mutiara damansara tu

razeen & ariff tak ikut sbb tak leh lebih 3 org dlm satu keta kan..lg pun some malls tak allow kids to enter
tujuan utama kami pergi IPC sbb nak gi All IT Hypermarket tu..nak survey then terus beli laptop utk our zharfan...he's having online exam next week

mula2 nak survey brand dell...sbb masa bln3  ari tu, MZ beli my new lappy ie dell kat sinilah..masa tu ada 3 model of choices..but this time tinggal 1 model jer dan not within our budget

last2 decide amik lenovo...harga RM3009..alhamdulillah dh settle beli semua







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails