Tuesday, 30 November 2010

from RM94 to RM375 -- TQ Nuffnang!!

horeyy...hujung bln adalah masa utk cash out Nuff!!!!

me dh cash out my Nuff for the 2nd time -- total cash out this time ialah RM 375.87 (sbb tolak RM1 service charge kan)

oh yer....jgn tertipu or salah paham

nampak byk sikit tu ---sbbnya, me memang Nuff contest --world coolest intern-- dpt RM220

so actually, Nuff income terkumpul from my blog utk October & November 2010 hanyalah lebih kurang RM150 ajer pun--sbb me tak dpt byk2 BE mcm org lain--Nuff kedekut dgn me bab2 BE ni, tak tau naper :(
so RM150 tu hasil beberapa BE yg dh jd ME (less than 5 BE pun) dan juga cpc yg sgt ciput, tp better than 1st cash out (RM94 for July, Aug, Sept 2010)

now me hanya ada 2 BE tgh running, Insya Allah, me boleh lah cash out lagi (3rd cash out--tunggu 2 bln lg kot, tak kisahlah berapa pun :) ), bila BE me yg dua tu jd ME--harap2 lama2 lah BE tu berdansa kat blog me :)

Alhamdulillah sbb ada jugak rezeki dari Nuff utk anak2 me--me simpan duit blogging+contest dlm bank account utk anak2 me

dh jd zero my nuff lps me tekan 'cash out' tu...


note : entry ni sekadar catatan peribadi blog kecik me--bkn nak show off ke apa, not worth to show off pun, bukannya ribu raban mcm otai2 blogger pun..

uolls dh cash out ker? congrats to my budyy blogger ifa tie fazatie sbb income nuff nyer masyuk babe!! :) :) murah rezeki ifa sbb dpt byk BE tu...:) :)


46 comments:

Unknown said...

tahniah sis. banyak tu :)

ummi sofiyyah said...

banyak tu...nak kena berguru ni...tp ummi ni tak sempat nak update blog pun...tahniah yer..!

Unknown said...

waqhh..sis! sungguhhhhh jelezzzzzzzzzzzzzzzz!sangat masyuk!!!!!!bestnyerr dear!!

apek poyo said...

untung laa...ekekke
buleh belanja nih

Lelord said...

wahhh ok la tu leh cash out..i punya berkurun kot

Cik Tqah said...

byknye..cik tqh 0 je..huhu

isabelle said...

kena belanja nih

♥cikmOt♥ said...

ni bertambah semangat nak berblog ni...

mama tisya said...

tahniah suzie..rezeki2..cpt je dpt 2nd cash out...

Unknown said...

thniah akak..
murah rezeki..
syu xpenah cash out lagi~

Unknown said...

wow!ramai tgh online kat sini 21 org :) rezeki tu kak, tahniah
:)

Unknown said...

wahh...murah rezeki die....jgn lupa dtg visit blog ibu_batrisya selalu ye..sbb BE dah xde nih...sedih =((

aanie said...

tahniah kak..rezeki anak2...sy punye bila ntah br blh cash out...

mimmie said...

wwoooww..bestnye kak..camana lh dpt byk camtue ek...

amiey lee said...

wahh masyukkkk heee kta lagila tak smpai spoloh hinggit kekekekekek nk tgu amount gitu..tgu kucing bertanduk ajala hahahahah

ieda said...

aper2 punn congrat dik :)

Sachi Asukai said...

waahh.beshnnye,,cmne nak dpt earning nuffnang bnyak2?bole aja tak..?tehee~~

Suziey Ahmad said...

kita pn ingt nk cash out 2nd cheque..rm159 jek..huhu..xmcm org lain..beratus2.huhu..tp jadila rezeki jgk kan :D

mun said...

waa..masyuk..masyuk..

MiYOKO SuKi said...

camne nk dpt BE tu ek...

sy tak penah cash out lagii.. :(

Azlina said...

banyaknya....bilalah saya leh cash out duit nuff byk2 gtu...
tahniah kak

Unknown said...

wow bnyk gak tu.. mcm ne dpt tu kak? ajar... orng bru dpt 0 sen.. ;p

maslinamansor said...

mas pernah cash out sekali jer... untuk kali kedua... enggak cukup lagi nak cashout... hehehe

noa said...

best best

klANA said...

congrats..^.^

Mama Kembar Tiga said...

bestnya banyaknya earning, congrats!

Oyis said...

berbaloi penat lelah blogging ye kak suze?

Suziey Ahmad said...

dear..nk post ke kelantan ke? if yes xyah email i..i hv ur details tru previous contest that u won :)

nadiah said...

tahniah sis,senantiasa murah rezeki..

PYB said...

terkagum sekejap.. bila laa nak dpt sampai banyak mcm tu

Ayu Zarina said...

woww....nampaknya hasil makin lumayan yer..congrats

nur said...

tahniah.. murah rezeki!!
ALL IN ONE

Wansteddy Tales said...

superb k.suziey! dari zero to money2 :) smgt bw wan on off baru2 ni nak2 bz dgn keje. sngt rs berslh kat kwn2 yg sudi dtg bw. tp janji tetap janji, ada msa wan balas blk kunjungan dorg :)

tiefazatie said...

wah!!!!!teruja gle ifa baca n3 nie sis..tahniah!i adore u sis...berbaloi2 kan...best btol..byk gle earning sis kali..ifa kurang dr sis..malu ai nak tunjuk..haha...tahniah2...happy 4 u sis..rezeki anak2...

psst...xpe sis...mana tau pas kte cashout nie pakcik nuff nak bagi kte byk lg BE baru!miahaha...mode perasan..T_T

Unknown said...

salam.i xphm la . cmne nk dpt duit dr blog ni?i nye 0 sen je.kne berkempen ek?nk kempen cmne?leh sis tlg jwb?kt blog sy.tqvm. da follow sis

http://www.simplypretty048.blogspot.com

Princess Feyqa said...

banyak nye!! ajar lah sikit hehe

Latifah said...

wahhh banyaknye...
tahniah Mama Zharfan.

Latifah nye Nuff belum cukup lagi nak cash out... huhuhu

azlina aziz said...

Kak, mula2 dua angka, lepas tu tiga. Tahun depan, entah2 empat angka yang cash out. Wuhuhu. Best nya :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak...

cikpuanhady said...

wahh..bnyk tu sis..tahniah..

suzie rahman said...

wah bnyk sis..congrats

Izan Ishak said...

tahniah sis suzie!
masyukkkk..tumpang hepi sama~

MamaYatie said...

wow!! masyukkk..
Mama Zharfan, pasal BE tu kan..sure ker iklan2 lain tu (bukan nuff punya) tak menjejaskan peluang nak dapat BE byk2? sekadar nak tau..seingat saya Mama Zharfan pernah buat n3 pasal ni, tp tu kalo iklan nuff yg biasa kan..kalo BE?

Bee said...

huhuh

ardinihumaira said...

dni bulan ni tak ada masyuk dari nuff sebab tak ado BE... huu .. belum ada rezeki dni :) tahniah kak

LiLy said...

fuhh~~banyaknye!!jelesss~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails