Tuesday, 23 November 2010

OMG....me won RM200 from Nuffnang!!

Alhamdulillah, semlm emosi me sedikit terganggu--siyes me tak suka tulis entry hangin mcm semlm, tp sbb terpaksa--bila hangin or emo, dh tak selari dgn purpose and motto blog ni (MILES OF SMILES kan...)..tp hari ni, me dpt one the best email ever--dpt email from Nuffnang....



ni part of rezeki utk anak2 me bln November ni..
selain dpt RM20 for being one of the early birds (burung awal heheh), my SIMPLE entry telah terpilih as one of the 10 winners --dpt RM200...byk tu nilainya utk me, sbb hasil contest kan :)

happy tgk nama me 1st in the list, and me one of the 2 malay winners  out of 10 winners :) me suka baca entry winners lain..entry Izawati Ahmad tu memang best!!

me rasa tak ramai kot yg join contest ni, sbb pd pendapat me, agak sukar contest ni, and me pun time nak join ari tu, memaksa diri me, perah otak semua, buat dgn keadaan tergesa2 tu, sbb me aim nak dpt RM20 tu ajer, now rezeki dh berganda jadi RM200 :) simple entry pun boleh menang kalau dh tertulis tu rezeki kita kan..sorry me membebel plak ni :p

entry ni hanya sekadar berkongsi kegembiraan, and meluahkan rasa syukur me :) tak de makna nak show off ke apa, bukannya ribu raban pun, even ribu raban pun, apa kes nak show off kan..

thanks Nuffnang for selecting me as one of the winning entries. me masih tak putus asa menuggu BE yg tak kunjung tiba hehhehe

thanks uolls for reading this entry

jgn lupa "vote suzie284contest "


Insya Allah, kalau me menang contest red ribbon tu, part of my nuff money me nak bagi kat lucky voters, ie uolls yg dh vote and akan vote for me--cepat2 tau, voting sampai 27 nov ajer,  this is my promise!! kira win-win and sharing my winning & happiness dgn uolls lah jugak kan :)


personal note : 10th winning for November


42 comments:

Unknown said...

tahniah sis. bestnya :)

eqbalzack said...

tahniah! kena open table tu...hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah suzie kalo bab2 entry best2 ni memang dapat kat suzie punyer, kita ni malas & ketandusan idea so benda camtu tak leh join punyer....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

bulan 3 tahun depan kita jumpa kat taman layang2 kepong leh la belanja ek...hu..hu..

Anonymous said...

CONGRATS..leh shopping nnt he he

tiefazatie said...

wah!tahniah sis!se kan ifa dh ckp..xde BE pun..nuff bg rm200 kat sis!tahniah!

Puteri Iqa Izyan said...

congrats akak :D

eija_sweetmama said...

Tahniah mama zharfan..mmg byk tu RM200

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

tahniah2..tumpang gembira..hehe

Anonymous said...

wow!!!!!!!!! beznye
tahniah suzi
kita doakan semakin murah lagi rezku suzi pasni ok..amin2

Ayu Zarina said...

wowww...weeee...tahniah tahniah...

dah vote

mama tisya said...

wah tahniah suzie..dh la dpt yg early burd dpt plak antara 10 yg terbaik..byk tu dpt rm200.....2 org je melayu ..congrats again

Unknown said...

waaa..hebat la sis!!

FazMelati said...

Tahniaahh kak!
=))))))

ardinihumaira said...

tahniah kak!
whoaaa kagum :D

ieda said...

congrats dikk :)

Hani Shaklee said...

mama!!!! xaci...selalu menang..hehe.. rezeki mama kan..stiap usaha yang kita buat Allah mesti bagi ganjaran..hehhe..tapi bila saya nk menang?? nak menang ape..saya pun bukan rajin join contest..kikikik...bz la mama..thesis xabes lagi..huhu..tahniah mama!!

M a W a D D a H said...

tahniah...seronok dgr me menang??

M a W a D D a H said...

eh..silap...tanda soal plak...hehe

seronok dengar me menang....:)

Ms and Mr Red Ribbon said...

tahniah mama... :)

CaDLyNN said...

congrats! bestla menang~

Nea Flerida said...

seronoknya.. thniah! ;)

sarah-najwan said...

MZ mmg lucky one..congrats

Unknown said...

thniah~!!

mcm mne nak vote tu?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah suzi!!!!!

Wan Amira said...

congrats bebeh!!

u deserve it!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak...

cikpuanhady said...

wahhh..best tu dpt rm200..tahniah kak suzie..

Oyis said...

mamazharfan, saya dah vote. good luck!

tp nak mencelah sket bole ke? as far as i know (with my limited knowledge), ferrero roche UK status halalnya x jelas, sbb x de suitable for vegetarian, and mmg ada state dlm ingredient ada guna whey powder. maybe bole ganti dgn hadiah coklat lain kot. kalo saya yg silap, bgtau ye, tp saya ada pernah check kat laman web muslim UK yg mana ntah, mmg x termasuk senarai halal. wallahu a'lam.

Oyis said...

mamazharfan, saya dah vote. good luck!

tp nak mencelah sket bole ke? as far as i know (with my limited knowledge), ferrero roche UK status halalnya x jelas, sbb x de suitable for vegetarian, and mmg ada state dlm ingredient ada guna whey powder. maybe bole ganti dgn hadiah coklat lain kot. kalo saya yg silap, bgtau ye, tp saya ada pernah check kat laman web muslim UK yg mana ntah, mmg x termasuk senarai halal. wallahu a'lam.

nur said...

tahniah.. u deserved it la..
ALL IN ONE

Unknown said...

tahniah... berbaloi.. kalo kakyong, sure dah senyum meleret..

Suziey Ahmad said...

congrates..btl..klu mmg dh ditulis rezeki tu utk kita..xkemana..tahniah..

MamaYatie said...

tahniah mama zharfan..berbaloi2 kan..saya ni mmg malas & tak reti nak join contest gitu..tak creative plak tu :P

Amyna said...

Wahh wahhh... tahniah akak. Myna tumpang gembira ya.. ekekkee.

Azlina said...

bestnya..rezeki sungguh erk..
hikmah di sebalik 'hangin' ar tu..hehe
tahniah yer sis...

BUNGA said...

wow! tahniahhh MZ!! best2 :)
saya teringin nk join contest dr nuff.. tp serius, sgt x sempat..haih.. bilalah nk menyempat nih...

. . . h u s n a . . . said...

er..gudluck!!

. . . h u s n a . . . said...

er..gudluck!!

~dYaHaHa~ said...

kak suzie, baru perasan kite pon tmasuk top 6 bila baca entry akk nih..tapi, mmg xboley challenge la total vote akk. sbb akk buat LD later for all of ur voters kan..patotla rmai..hihi..nak je join vote rase klu kite bukan 1 of top 6...uwaaaa...hehe...jadi peserta jemputan boley?boley la...amek gmbar lawa2 kat Sipadan nnti k... (",)

wan syamilah said...

tahniah suzie..jeles lak tgk figure tu..bila la sya nak dapat amount sebanyak tu...he3...

Unknown said...

congratz..

tapi sedar tak 80% nama macam cina..20% je nama melayu..

*terpikir something*


IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

Pendedahan Exclusive : Penyanyi Islam Membidas Mufti
Tutorial : How To Pay Using Maybank2U

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails