Wednesday, 16 February 2011

Heartbeat -- my total income dh hampir mencecah RM300 | thanks to uolls!!!




 OVERVIEW
Refer friends to register :
210.00
  Feedback :
0.00
 
Banner/text link clicks :
54.28
  Survey / Polling :
0.00
 
Refer friends to purchase :
18.71
  Testimonial :
0.00
 
Self Purchase :
0.00
  Others :
10.00
 
           
    GRAND TOTAL :
292.99
 
    REDEMPTION/CASHOUT :
247.11
 
    TOTAL EARNING :
45.88
 


pc desktop my zharfan ni tak de microsoft office, so me tak dpt nak print screen copy paste ke 'paint'
so me copy terus paste dlm blog entry ajer lah

td me singgah blog anje, her HB dh lebih RM100 tau!!! sebulan lebih ajer tu :) berbaloi2 anje gigih promo2 kat her blog tu :) saper nak bagi kan duit FREE, tak kuar air liur pun, just promo kat blog entry ajer ;)

uolls yg dh register, selain 'u click me, i click u' kena gigih promo, convince kan ur frens, readers, followers to register, sbb FREE jer utk register tu :) tak kuar seseb pun..malahan they all yg akan masuk sen2 tu ;)

kalau me boleh kumpul byk2, anje boleh, miza yusof boleh, cute mum boleh, uolls pun BOLEH!!! (sorry tak dpt nak backlink sbb pc ni lembab mcm siput)

note : tak nampak pun entry mana2 blogger ckp dpt BE baru lately...BE tak kunjung tiba nampak gayanya--CPA jugak yg dok berlegar2 kat most blogs tu...kalau uolls buat blog baru (blog contest cthnya) , kemungkinan yg sgt tinggi akan dpt new BE..
again, jgn lah buat statement bodo ckp uolls tak dpt BE sbb HB yer, kalau nuff dgr pun sure gelak golek2, sb nuff tak kisah pun psl HB tu--u letak HB banner tu mcm u letak banner mana2 eshop kat ur blog ajer :) HB bukan advertising company, HB adalah e-shop--kedai jual souvenir ;)

16 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wow wee, banyak tu suzie punyer...kejap je dah mantop gitu...baru je cash out kan, kita kena rajin prmote lagik after this...cayok2

al-lavendari said...

tahniah .. saya baru jer pasang atas galakan dan tutorial awak tu. sebenarnya hari tu lagi nak pasang, tapi masa tu dia tayang iklan valentines, sedangkan saya baru buat entri tentang anti valentines .. jadi saya tangguh kejap.

Unknown said...

wowww...mmg mantap sungguh2 nih!!

Unknown said...

wah! dah banyak BE mz :) masyuk! BE memang dah tak kunjjung tiba. menyampah dengan iklan merah tu.

Anonymous said...

BANYAK NYE!
saya nye sikit je
nk kena wat entry promo gak ni

edane said...

wah kak... banyaknya! rezeki kan.. syabas

Azlina said...

fuh! sangat mantapla...

Cik Bambam said...

kena gigih promote gak pasni..kak nak tanya..kalau kiter promote jadi referrer tuh..dia kira macam mana baru masuk jadi kita punya earning ek? *budak baru nak belajar*

Wonderful Life with Mary Kay said...

Bestnya, dpt byk tuh. Rezeki K Suziey selalu ada.. :)

Kak, jemput jemput join / support my first GA.. http://lizayati.blogspot.com/2011/02/nak-free-bag-from-mama-liza.html

tiefazatie said...

wah!masyuk gle la sis!tahniah!

AishaAminudin said...

alhamdulillah rezeki tu..moga bertambah lagi

mama_umar_maryam said...

pehhh mmg laju btol $$ masuk..tp kene rajin usehe mcm mz ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

banyak nye kak...
hehehe...

ardinihumaira said...

tahniah kak :)

nur said...

Tahniah.. ada buat tutorial juge kat blog.. Harap bertambah la..
Jemput ke:ALL IN ONE

BUNGA said...

wah.. masyuuukkk. congrats MZ..
saya tgh berchurp2 skrg.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails