Friday 30 July 2021

Loving this so much! | Fast Gel Z by Faber-Castell

It's another parcel of happiness...this time memang excited sebab terima sesuatu yang sangat berguna apatah lagi yang terbaru di pasaran. 

Yes, it's Fast Gel Z by Faber-Castell! Baru jer dilancarkan di pasaran beberapa hari yang lepas. Memang best lah pen ni...MZ memang guna pen dgn jayanya lebih-lebih lagi sebab kena work from home (WFH) ... kena tulis macam-macam notes time meeting etc

To know is to love...jom berkenalan dgn Fast Gel Z ni


Pen Fast Gel Z mempunyai ciri-ciri yang berikut:

·       Kelancaran yang tiada tandingan dalam prestasi penulisan

·       Dakwat cepat kering dan tidak comot

·       Dakwat yang pekat dan terang

·       Genggaman yang lebih lembut untuk keselesaan ketika menulis

·       Boleh diisi semula 


Memang terbaiklah kualiti pen ni..
My zharfan pun tumpang excited bila kami dapat test dan try guna pen Fast Gel Z ni dan of course pen ni jadi milik dia jugak...simply perfect for his PDPR! apatah lagi untuk tulis2 time test dan exam sebab senang nak tulis, laju, smooth dan lancar sangat-sangat gitu!Pen gel ini datang dalam dua varian - 0.5mm dan 0.7mm, kedua-duanya boleh didapati dengan dakwat hitam, biru dan merah.

 Pen Fast Gel Z dijual  pada  harga RM5 setiap satu sementara dakwat isi semula pada harga RM3.50. Boleh didapati di mana-mana kedai alat tulis dan pasar raya di seluruh negara dan juga  eShop Faber-Castell di https://shop.faber-castell.com.my/.

yang pasti, harga mampu milik, berbaloi-baloi!! dan senang sebab boleh beli online juga, tak payah susah-susah nak pergi kedai.

Thanks Faber-Castell!! 
Mata Pen Baharu Sempurna Dengan Teknologi Kelikatan Dakwat Ultra Rendah Menawarkan Penulisan Yang Lebih Lancar

stay safe everyone!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails