Thursday, 15 July 2021

Set pulut kuning terbaik | sedap dan puas hati

MZ memang suka makan pulut kuning..ada lah sekali dua MZ try masak sendiri..tapi biasanya MZ beli jer hahaha
alkisahnya my adik ipar (aimi) yg kerja lawyer tu suka memasak and salah satu signature dishnya/her expertise dlm aktiviti masak2 ni ialah pulut kuning...so dia dah start buat bisness home based jugak...memang sedaplah her pulut kuning ni..complete set dengan lauk..

in case ada yang berminat nak try rasa/nak order, ni MZ tepek gambar dan info utk order2...thru wasup jer...dia ada ig jugak


Set Pulut Kuning Tradisi Melayu
Pulut Kuning istimewa kami disediakan bersama ayam masak merah, daging gulai tempatan, sebiji telur rebus dan ulam timun jepun.

Keunikan gulai kami adalah hasil gabungan dari kesegaran daging tempatan (kami hanya menggunakan daging tempatan segar sahaja) dan rempah ratus yang bermutu tinggi dan di adun bersama resepi turun temurun kami dengan penuh kasih sayang.

I don't know about you, but I'm drooling!!!


ni plak gmbr dari hp MZ, kalut snap2 sbb tak sabar nak mkn hahahha memang MZ dh mkn lah set ni last few days...sedap dan kena dgn tekak! lauk ayam dan daging tu memang ngam laaa...secukup rasa gitew


ni plak video...zharfan yg rakam..zharfan kata ni cara org buat ig review hahahah



dan MZ rakam zharfan tgh mkn..sbb time ni MZ tak pakai proper so tak leh jd model dlm video :p


so saper2 yg nak try (area KL/selangor) sila2lah yer, click jer link wasup kat atas tu..
insya Allah memang sedap dan berbaloi2..musim2 PKP ni memang sedap jer mengorder mcm2 apatah lg those yg mcm MZ--kena WFH kan

stay safe everyone!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails