Tuesday, 23 August 2022

Akhirnya kena admit ward juga

alkisahnya..mr hubby was not well since Friday (tiba2 jer naik 'abscess')...then dia gi klinik panel, amik antibiotik..
then masa ari ahad tu, sampai demam2 dan tak leh tidur jugak, dan size benda alah tu agak besar laaa
then isnin pagi, dia pergi lg sekali ke klinik panel sbb ingat boleh buat prosedur pecahkan dan cuci etc, tp tak boleh sbb high risk utk diabetic patient
so doc buat referall letter, kena gi kpj ampang putri lah akhirnya

so semlm 2 pm dh setel procedure admission to ward...dan operate full bius, masuk OT pukul 7.30 pm last nite

pg ni MZ singgah jap antar baju etc
kena stay kat ward for few nites utk bg luka tu betul2 sembuh dan memang kena selalu tukar bandage (monitor closely)


shafakallah dear hubby
last year bln feb, mr hubby masuk wad jugak sbb suspect jantung, then alhamdulillah bkn jantung lps buat all the tests

4 comments:

mummy_ayu said...

semoga semuanya dipermudahkan & semoga cepat sembuh!

Ezna said...

Moga cepat sembuh buat hubby you suzz. Bab diebetic patient ni memang kena jaga bab luka ni kan....

Rodiah Amir said...

Semoga suami sis cepat sembuh

mama tisya said...

smoga husband suzie cpt sembuh dan dipermudahkan segala urusan...bila pesakit diabetis ni mmg kena jaga makan dan kalo ada luka mmg risiko sgt kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails