Friday, 22 October 2010

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) @ Blog Kak Ina KL

me joining the above contest, due tonite :)

to join, click HERE!


 
here is my pic entry..


~ni pic masa raya thn lps, pic ni diambil masa open house raya kat umah my mom..
and suasana jadi riuh rendah time pic ni diambil--dh waktu ptg ni (nampak dlm jam kat dlm pic ni), 
sbb one of my nieces buat surprise -- dia bake sendiri kek tu --kek raya, bukan kek besday ke apa, so semua org sibuk nak potong kek tu
last2 org yg dlm pic ni lah potong kek tu ie abang me yg no 2, 
dia selamba buat muka lucu time potong kek raya..
dia ni memang jenis kelakar, even dh ada anak 6 org pun ;) 
me suka tgk pic ni sbb bagi me,
rasa mcm kelakar and teringat balik kemeriahan open house raya kat umah my mom ;)~



and now..presenting...
my entry psl blog Kak Ina KL..
ikhlas and berpeluh2 ketiak me buat ni..sbb kena perah santan otak nak tulis ni :p





Contest- Gambar  Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)  adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara, nurazzah dan  darkbatman.

10 comments:

tiefazatie said...

wah!!nice la!gewd luck sis!

Unknown said...

gud luck.. nice pic.. meriah..

cikpia said...

nice!! good luck kak mama!!! =)
he he..... gd luck kak suzie......

Unknown said...

good luck :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gd luck akak..
moga rezeki kali nieh milik akak lagi...

Unknown said...

salam ziarah.terharunya orang jauh sudi nak join.

tunggu keputusannya yer.nama akak dah letak sidebar kanan

asfiedaimpiana said...

good luck sis, slalunyer last minit lg berbaloi2 k

Sheherazade said...

me pon join :),all the best

nur said...

good luck

Che Armster said...

cayalah mama menang 1st place!!

sila pilih hadiah ye

- kalau nak baju, bagi size baju & alamat surat menyurat
- kalau nak cash, pass nama & account no (dengan bank sekali kalau bukan Maybank)

send kat fazli@cometcloth.com ye. TQ

(alamak akak duduk UK.. menangis nak buat delivery ni.. adeh!!)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails