Wednesday, 27 October 2010

Contest Kak Ina KL --result cepat, hadiah pun sepantas kilat me dpt...

Alhamdulillah, I was RM50 richer yesterday....sbbnya one of sponsors Contest Kak Ina KL tu (me menang 1st prize so dpt 7 hadiah) Che Armster, he's sponsoring a t-shirt worth RM50, lps jer kuar result, dia terus left comment kat my blog, suruh email dia. me pun email ler sepantas kilat ehhehe
then dia tanya nak cash ke nak t-shirt? wohoo, me mesti ler nak cash ehhehe
then dia terus transfer RM50 ke dlm akaun maybank me. senang kan dunia hari ni dgn internet banking, anytime boleh transfer duit online ajer ;)

duit hasil contest me simpan dlm akaun bank anak2 me ;)

Kak Ina KL pun dok email2 me, tanya nak kain cotton ke nak pashmina, me kata nak kain cotton (sepsg),
nilah pic hadiah kain psg tu--pic dari blog Kak Ina KL

and then dia kata akan pass my address to other sponsors yg taja contest dia. and dia kata tgh tunggu details from other winners :)

oh yer, penaja choc ie chocoxon pun dh contact me, mintak address me--me dpt voucher RM70 (boleh di tukar kepada cokelat/kek/cupcake)

motive of this entry : kan bagus kalau semua contest organizer and contest sponsor efficient, ikhlas mcm ni..tak delah winners melangut berjanggut dok tunggu hadiah tak sampai2..
and jgn tak tau, result contest Kak Ina KL tu pun sgt cepat ie closing 22 oct, 25 oct result dh kuar!!! cayalah Kak Ina :) i tq once again

note : sbb me kan aktif join blog contest, so dh melalui bermcm2 kerenah...ada yg tak de result langsung (blog jd dormant, and ada gak organizer buat bodo or buat2 lupa tak kuarkan result), ada jugak yg me dh menang, tp tak dpt2 pun hadiah sampai ke hari ini, ada 3 hadiah dari 3 blog blog contest yg me dh lupakan ie halalkan pun..dh fed-up follow up or nak pikir...mcm2 hal kan ..hanya yg mengalami akan memahami--bukan nak sgt or 'lapar' sgt nakkan hadiah tu, tp kiranya janji mesti ditunaikan, kalau ta, munafik namanya--org munafik tak masuk syurga--me berkhutbah plak hehehhe

18 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya dapat hadiah sepantas kilat...contest kita tu kena dah deal dengan penaja kena take time sebab penaja kat Sarawak...nanti dia akan pos kan k...ape2 nanti kita update kat suzie...sowy..

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

jeles tau kat kak suzi neh..murah nau rezeki die..alhamdulillah..rezeki anak2..kan kak?

mama tisya said...

best kalo menang cash trus msk akaun..tahniah2

Syida said...

congrats!

ardinihumaira said...

tahniah sis! bertuahnya :)

mama_umar_maryam said...

btol2! i 110% setuju dgn ur stetmen,klu nk buat contest bairlah efisen,mmglah free join 4 fun,tp klu janji xditepati it shows kan?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak...

mummy_ayu said...

congrates!! sukanya...

Nurul Says said...

cantik kain tu kak :)

Rizziela said...

Memang murah rezeki betullah mama Zhafran ni

. . . h u s n a . . . said...

alhamdulillah, owg pnya cntest semua hadiah dah sampai walaupun lmbt... :)

cikpia said...

sweet nyer kain tu...... agk2 nya hadiah yang u dapat dari comping, nak bawak balik sini berapa kontena ek??? he he.....

tiefazatie said...

wah!1sgt best terus dpt hadiah sis!erm..kalu yg transfer duit mmg cpt tau!tapi..ifa ada gak hadiah yg xdpt2 nie..erm..xtau la..mls if ank bising2..kan ckp terlampau plak..xpe la..nak wat cmne..huhu..neway cantik kain cotton itu sis!

Unknown said...

kain cotton tu sgt sweet... tahniah...

kakyong pun suka bila penganjur cekap mcm ni... ade setengah tu, dah kuor result.. tak usaha nak jejak pemenang.. sudahnya tukor ke pemenang lain... sedih kan...

hadiah tak sampai... hmmm, kakyong pun dah alami nya... letih kan bila 2,3 kali follow up tp tak de feedback...

Najwa said...

uih mmg sepantas kilat tuh.. blog fofuler leh wat contest scepat kilat cmni.. kjap je ramai dh juin ^^

congrats sis!! :D

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

Unknown said...

tahniah sis. dapat duit :)

Unknown said...

suke sukeeeeeeeee

nur said...

tahniah.. best je kalau cepat dpt adiah..
ALL IN ONE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails