Saturday 15 June 2024

Bila tak nak makan nasi

kdg2 tekak tak nak jemu mkn nasi..so antara pilihan mknn yg MZ suka ialah.. shawarma!!!...MZ beli dlm UIA jer..kat cafe central (area opposite masjid uia)

ada 2 jenis actually ie shawarma ayam atau daging...MZ dh pernah beli yg daging tu, mcm liat2 sikit, so ari tu MZ beli yg ayam pulak (mcm dlm pic ni)

harga RM7 utk small size..tp cukup dh utk MZ sorang, ni pun memang sgt2 kenyang dah!!

cuaca panas, so MZ pun pergi mkn cendol kat food court area dekat2 situ jugak (central complex uia)

i like!!! sedap laaa shawarma ni!!

salam hari sabtu uolls!! ari ni MZ plan nak balik kg (nak bertolak sebelum subuh kalau tiada aral)
moga2 lancar dan smooth my travel insya Allah
Allahumma yassir

9 comments:

Puan Hazel said...

Kami pun kalau nak cari mid east food mur² masuk UIA la MZ :D
Semoga dipermudahkan perjalanannya MZ 🤲
Semalam dah start jemmm kan...

Puan Hazel said...

Kami pun kalau nak cari mid east food mur² masuk UIA la MZ :D
Semoga dipermudahkan perjalanannya MZ 🤲
Semalam dah start jemmm kan...

shaizhar said...

semoga perjalanan di permudahkan dan selamat balik kampung.

shaizhar said...

Tue la.bila rasa tak nak makan nasi. Makanan yang macam ini yang dicari. Selalunya kalau saya beli burger tepi jalan je.

fanny_dcatqueen said...

Semoga selamat sampai tujuan dan lancar untuk trip nya kak 🤗😊

Saya juga sukaaa shawarma.. biasanya lebih suka daging, tp ayam pun kadang suka, yg penting tak terlalu kering dagingnya 😄

mummy_ayu said...

Sedappp...kena plak yg sedapp..lagi la sedapkan...alhandulillah

Ezna Khalili said...

Nampak sedap juga Shawarma ni. Agaknya sebab I puasa semua nampak sedap.

Suria Amanda said...

Betul...adakala tekak kita ni memang x nak makan nasi..maybe sebab dah muak, maybe sebab nak makan benda lain yang lagi simple dari nasi kan...

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Sama ..CCL pun kalau tekak tak lalu nasi selalu cari shawarma tak pun cari spaghetti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails