Sunday 23 June 2024

Menu sarapan yang sedikit rare

semlm MZ kuar bf dgn mr hubby...kat gerai2/food court area taman melawati, ni kali kedua kami ke sini..asalnya nak gi bf kat restoran kelate kat wangsa maju tp kedai tu tutup plak...

so inilah my bf semlm...laksa kelate!! (kuah lemak putih)...MZ memang penggemar laksa dan noodle...dan laksa kelate memang my all-time fav (cuma sekrg, MZ suka jugak laksa johor!, kira dh ada saingan lah bab2 ranking laksa kegemaran hehehh)--actually jrg kot MZ bf mkn laksa kelate sbb biasanya typical bf menu kat KL ni ialah nasi lemak, bihun goreng, roti canai etc...

uolls dh bf ker tuuu
have a nice sunday uolls!

8 comments:

Mama of Anis Aenida Aisy (M3A) said...

sedapnya laksa kelate mz...suka dooh

Ezna Khalili said...

Pagi tadi BF Nasi Lemak Kubur.

fanny_dcatqueen said...

Aisssh ada lagi laksa kelate yg saya baru tahu. Belum coba yg ini 😍😍. So far fav saya masih laksa melaka, lalu Serawak. Tapiii saya pun sukaaa mencoba berbagai macam laksa di sana kak

Lydia Miza said...

laksa lemak tu kuah dia mirip rasa kuah laksam ke MZ

shaizhar said...

Baru lepas makan laksa johor di negeri johor. he he he.

mama tisya said...

jrg jumpa kt kl org jual laksa klate ..biasa laksam je...fav laksa klate...aritu raya haji dpt mkn

Suria Amanda said...

Sedapnyaaaa.....SA biasa makan laksam..yg laksa kelate ni rasa macam x pernah makan lagi ni

Ammi said...

ini antara laksa yg ammi boleh terima makan. 1st try masa adik ipar buat masa kitorang gi piknik...then asal dia buat je confirm dia ajak kakak2 ipar dia datang makan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails