Friday 5 July 2024

Appreciation post

jumaat last week masa my BRV tiba2 buat perangai tu, actually MZ janji nak berdating dgn kwn2 blogger kat KLCC...apakan daya, dah keta rosak mengejut, tak dptlah MZ join dating tu..tak de rezeki kali ni...memang teringin sgt2 nak jumpa kwn blogger all the way from Jakarta tu.. Fanny yg comel lote...

sbb MZ tak dpt attend meet-up tu..so Fanny beria la kirim hadiah (special delivery) antar direct ke rumah MZ...tq sgt2 tau...byk items plak hadiah ni!! ada fridge magnet, tudung, brooch, sejadah travel dan telekung travel. semua pun MZ sukaaa laaaa

tudung ni dlm kotak keras....niceee...ni tudung bawal bercorak yg kedua la dlm koleksi MZ...yg 1st hadiah dari mr hubby's niece (tudung fazura)

MZ dh merasmikan brooch yg Fanny bagi tu..handmade brooch ni...love it!!


dan my BFF Ezna pun kirim jugak hadiah, sbb dating2 tu...MZ plan nak jumpa Fanny, ezna dan carneyz sebenarnya...

tq tau ezz bagi hadiah yg besh..i nak kena main make-up2 laaa lps ni hahhah...nanti kita cari masa dating2 yer...

having kind-hearted frens around is indeed a blessing..alhamdulillah...friends cheer us up and add colours to our life!!
salam hari jumaat uolls!
ari ni MZ super duper bz sbb pagi ada meeting, lps lunch hour pun ada meeting!

6 comments:

mama tisya said...

mcm2 adiah tu...meriah....tu la fanny ada ckp nk jmpa ezna & suzi kt klcc ..die ajak juga tp sbb kita keje tk dpt nk cuti

Ezna Khalili said...

I suka sebab ada higlighter, eye shadow dan blusher dalam satu palette. I pun beli untuk I jugak. Hehehe....

Time Traveller said...

Waaa best nyer ... hanya orang orang yg terpilih sahaja dapat hadiah dari Fanny hahahaa... alhamdulillah ukhwah dri dunia maya ke realiti :D

Carneyz said...

Semoga persahabatan sesama blogger makin akrab dan berkekalan 😄

Suria Amanda said...

Seronok betul kan dapat banyak hadiah...tu la..SA pun x dapat jumpa Fanny...dia titipkan hadiah jugak..nanti SA update ye...baru ok demam...badan x berapa kuat lagi

mummy_ayu said...

alhamdulillah.meriah hadiah. MA pun lum siap lagi entry gift dr Fanny...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails