Saturday 6 July 2024

FM | semua pun kesayangan

FM - fridge magnet..

latest dpt FM dari fanny so dh letak kat tepi fridge ni...Indonesia ni antara negara yg MZ belum pernah sampai lagiiii wpun distance-wise tak jauh mana sbb kira negara jiran kan..may be later2 laaa nak pergi Indonesia...kat my opis tu, my colleagues (admin staff) ada pergi trip to Indonesia thn ni..rugi plak MZ tak join hhehhe

dh hampir penuh ni...fridge ni kira hall of fame ie MZ letak FM dan gambar2 yg diprint - my precious travel memories..

ni board pertama utk FM (magentic board beli kat ikea), ni letak kat dinding kat ruang tamu...dh penuh, tu kena letak FM selebihnya kat fridge...MZ suka bel FM as souvenir time travel ie sbg tanda kita dh sampai kat negara tu....tp part of this collection...adik beradik/family/frens yg bg time diaorg balik dari travel mana2...cthnya FM canada dan hong kong tu adik MZ yg bagi, FM rome italy tu my niece yg bagi...selebihnya memang my own travel memories laa..byk FM london tu...dan paris jugak...

happy weekend uolls! best kan ada extended weekend sbb isnin pun cuti public holiday yayyy
ari ni rasanya mr hubby kata nak gi daytrip ni jap lg--gigih MZ bukak lappy pagi2 ni


7 comments:

Syafiqa Hatta said...

Bestnyaaaa banyak tempat dah pergi. Menarik gak eh kumpul fridge magnet ni. Saya rasa mcm nak join MZ kumpul fridge magnet. Pergi mana-mana nak beli lah 😍

Ezna Khalili said...

I pun banyak juga fridge magnet sendiri dan kawan2 yang bagi kemudian terlupa ni siapa yang bagi bila ada negara yang tak pernah melawat lagi. Haha....tapi i berkenan magnetic board you tu.

Time Traveller said...

Waaaaa. tu dia bukan main main fridge mangnet dia.. boleh ppenuh dinding rumah tu hahahhaa :D

Roziah @ Cie said...

Banyaknya koleksi FM. Sama la kita suka juga kumpul FM ni penuh kat fridge.

Carneyz said...

Sama! Saya pun suka kumpul fridge magnet 😄

adnil linda said...

sama...linda pun suka...tapi, anak-anak buas betul, bnyak yang dah jatuh, patah2..naseb baik local je semua...hihihi

mummy_ayu said...

wah banyak tu.. MA dulu banyak gak pas tu gi Bangkok..rumah tinggal lama, peti ais pun rosak dah. banyak jugak FM yg dah rosak..so now more kumpul keychain..ada FM kumpul kat mini fridge kat opis jer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails