Monday, 25 September 2017

Our fav pool | Aktiviti @pagi Ahad

pagi ahad, weolls kuar breakfast ramai2 ie MZ, hubby & kids..mkn kat our fav restoran ie tudokko..

then drop mr hubby kat tmpt keje sbb mr hubby memang keje even on sunday
me & boys pegi kg warisan..ie umah/condo nizar&emi--now tgh cari penyewa
weolls suka sgt pool kat kg warisan ni sbb sgt cantik landscapenya, bersih, selesa dan sgt2 privacy..we conquer the pool almost all the time sbb tak ramai residents yg dtg mandi-manda, even ada pun tak ramai ..kdg2 none at all heheheh

me tepek random pics





MZ tak mandi pun, sbb kena jaga razeen main air..kalau mr hubby ikut baru lah MZ beria mandi-manda heheh

one happy mommy

razeen lps dh siap mandi..rambut kusut sbb MZ lupa bawak sikat hahaah




my 3 lil heroes





ok jom balik umah..nak kena masak utk lunch plak heheh
ok..tu jer citer ari ahad kami :)

3 comments:

mama tisya said...

sronok la mandi pool xde org kt resident tu

AyuArjuna BiGoshh said...

kejap besar dah your kids...

rasa lama tak jumpa diaorang hehehehe

Salina Johari said...

bestnyer mommy bercuti . dapat rehatkan minda sambil layan anak anak..bila ntah Sal nak cuti cuti Malaysia lagi ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails