Thursday, 5 December 2019

Masih setia dengan Apple Iphone

ari jumaat lps, iphone 6 plus mr hubby punya telah rosak teruk ie tak dpn nak on pun..usianya pun dh 4 tahun lebih (dulu dpt in aug 2015)..so nak kena replace with another one (dh repair few times actually)

mr hubby dh terbiasa dan selesa dgn iphone (sejak dari notts lagi)..so amik iphone gaklah sbg ganti..
weolls beli kat outlet apple (Machine) kat shah alam..right after settle event shopping spree airwick tu

so welcome to our family -- a brand new Iphone 11 Pro Max..fuhh rege memang pengsan laaa (mr hubby chose to pay 24 instalments ie 2 thn byr bulan2 almost RM300)--MZ sendiri guna samsung yg rege bwh RM1k hehehhe

ni dh setel byr dan instal apa2 yg patut..so family pose lah guna iphone baru tu


                                                                 mr hubby khusyuk with his new toy!! ;)


keje penat2, so reward utk diri sendiri -->kata mr hubby ;)
when he is happy, i'm happy too...alhamdulillah

3 comments:

I am LZ said...

Salam kenal..
LZ pun pengguna iphone memang tak akan tukar ke phone lain sebab dah biasa.. Tapi masih belum mampu guna iphone 11 Pro Max, huhuhu..

Umi Nazrah said...

alhamdulillah alah membeli menang memakai ^_^

Rizziela said...

Dah lama x pakai Iphone... sebab dah lama tinggalkan Iphone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails