Sunday, 3 April 2022

Kisah 2 hari sebelum ramadhan | pelangi penuh yang sangat indah

Ahlan Wa sahlan wa marhaban ya ramadhan
alhamdulillah kita semua dipanjangkan usia utk bertemu dgn ramadhan tahun ini..moga2 kita dpt sama2 melipatgandakan amal ibadat di bulan yg penuh barakah ini

anyway, kisah 2 hari sblm ramadhan ie ptg jumaat 30 mac tu..lps balik keje, mr hubby gigih drive ke shah lama..utk kami staycation pre-ramadhan gitu

kami direzekikan utk menikmati pemandangan pelangi penuh..dan dpt capture the image in my handphone...ni dari tingkat 9 Best Western Hotel icity shah alam, pagi 1 april 2022, slps hujan renyai2

kami book 2 bilik ie connecting room--setiap bilik ada satu katil double or 2 katil single..so memang kena amik 2 bilik for our lil family

MZ amik pakej yg RM229 for each room tu...book by phone call, then lps dpt email,terus byr guna via bank transfer

dpt minibar snack as part of the room package..air tin 3, peanuts 3 dan satu kit kat...dpt 2 set sbb amik 2 bilik kan



biliknya kecik jer tp moden dan selesa jer..worth the price esp sbb amik pakej promo april tu kan...


night view from our room at level 9--memang nampak icity kat bawah tu...memang hotel ni dlm icity pun

tu pintu connecting room...memang we let the door open jer..nama pun family staycation kan

ni pose wajib dlm keta masa otw nak gi check-in tu...sbb bertolak time rush hour..memang lekat jem teruk gaklah dgn NKVE dan area shah alam jugak

salam 1 ramadhan
moga2 dimakbulkan segala doa2 kita..aamiin

1 comment:

Ezna said...

Cantik view hotel ni Suzz.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails