Monday 18 September 2023

Belated birthday dinner

alhamdulillah, we are 5 again sbb our zharfan balik bercuti for mid sem break (just 4 days jer pun)..zharfan kena balik semula ke matriks esok tghari

bday mr hubby ari tu, weolls belum had special dinner..so alang2 dh complete ber5 ni, we had the dinner last nite..kat wira seafood (one of our fav place utk sesi mkn2 esp seafood)..sbb now tgh bulan so tak full house lah wira, tp masih meriah dan ramai jer customers...the best part, cepat jer dpt semua mknn yg dipesan..

byk jugaklah mknn yg kami order ni...siakap steam limau, tomyam, kangkung goreng, sup keting, sotong goreng crispy, cucur udang, telur dadar, telur mata (razeen punya) dan air tembikai satu jag.


total bills RM132.50 (reasonable jer sbb sekrg kos mkn kat luar sgt mahal apatah lg kalau order seafood)

have a nice monday everyone! 
ari ni MZ kena jd panel utk mock teaching session for new recruitment.

7 comments:

Kakmim said...

standardlah harga mkn seafood mcm tu.. kami kalau 1 whole family keluar mkn mmg akn lebih 200 total.. anyway happy belatedy birthday papa zharfan.. hehehe

mama tisya said...

lama tk mkn kt wira seafood...sedap nampak menu2 nya

Ezna Khalili said...

Suka I makanan tomyam seafood semua ni. Yayyyyy berlima akhirnya....

Lydia Miza said...

sedapnya sup keting tu

Carneyz said...

Kalau dah ada ikan, sotong, udang segala bagai mmg ok sgt2 harga tu. Tomyam dia sedap tak MZ? Wira Seafood ni mcm pernah dgr tapi tak igt kat mana.

fanny_dcatqueen said...

Muraaaah sangaaat 😍😍😍. Seafood macam nih lah yg saya suka, sedap tapi harga tak mencekik. Trakhir saya makan seafood di bukit bintang, hanya berdua, dah habis 200++. Hanya pesan Tomyam seafood dan kepiting 🀣. Rasa pun biasa πŸ˜…. Tapi saya rasa karena lokasi di bukit bintang makanya dia punya harga mahal. Tapi waktu itu saya memang tak banyak browsing tempat makan seafood enak dan tak mahal sangat di KL. Next time nak coba di tempat Kaka makan ni.

Suria Amanda said...

Yeay complete berlima..masa ni la nak buat macam2 aktiviti bersama kan..happy belated birthday..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails