Tuesday, 1 November 2016

Beli apa @Ikea Cheras

ari sabtu yg lps merangkap cuti deepavali...MZ and my lil family singgah jap at Ikea Cheras..kali pertama sampai kat Ikea Cheras ni...biasanya kalau nak beli apa2 kat Ikea, memang biasa pegi Ikea Bandar Utama jer

naper tiba2 plak pegi Ikea Cheras? sbbnya MZ ada menang ikea gift card (pre-loaded value RM300)..and tmpt collect hadiah tu kat area Cheras..so lps settle collect kad tu, terus pegi Ikea gitu


to be frank, nothing much can be bought with that value kat Ikea...sbb most furniture harga ribuan kalau nak yg cun2 gitu

so weolls shopped small2 stuff jerlah..cthnya amik bantal ikea (letak dlm keta), zharfan beli cycling helmet, ariff beli safety vest, MZ beli kids cutlery set (ie bowl, pinggan dan mangkuk) yg kalerful tu utk razeen..etc etc

beratur panjang gak time nak byr sbb public holiday so semua tempat pun crowded gitu
oh yer..razeen sempat beli soft toys kucing kat Ikea...sbb dia suka main kucing hehehehe

have a nice day everyone!

3 comments:

mama tisya said...

tk pernh smp lg ikea cheras

Ezna Ahmad Khalili said...

Dania pun suka meow...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hadiah kecik2 pun best kat ikea tue..utk deco2 hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails