Friday, 7 July 2017

OOTD 4 syawal

MZ beraya kat kampung sampai 4 syawal jer..sbb 5 syawal (khamis) pg2 dh bertolak balik KL..mr hubby start keje on friday

masa 4 syawal tu, my elder brother buat open house mkn2 and family gathering..
MZ tepek pics lah yer

papa and kids sedondon oren--ariff bad mood sbb dia tak mau bergambar, sibuk nak masuk dlm umah main2 dgn his cousins

MZ bj pepel sbb tak de bj oren..

tgn zharfan tercover plak muka papa

 freestyle

actually MZ nak posing berdua dgn mr hubby tp razeen of course lah tak bg..dia nak masuk gak dlm pic

budak kecik tu sajer jer nak menyelit, bkn nak pandang camera pun hahahha

MZ OOTD minaz pepel kurung ruffle, koleksi previous year tp MZ beli time sale by jakel sbb yg ni minaz bg jakel yg produced kalau tak silap..

ni kat halaman umah my elder brother, rambutan tu lebat buahnya tp lom masak lah..semua kaler ijau pun lagi

aksi cekak pinggang--as usual zharfan is my photoG

aksi pura2 petik buah ler tu hahahhaha

tak de pics time mkn2 pun sbb MZ memang khusyuk time mkn hahaha so ni pics lps mkn2 (rasanya)..

gmbr berdua tp ada gak pic razeen (kecik jer--background) kat belakang tu hehehhe

mr hubby nampak kurus kan :( memang he lost weight sgt byk time bln puasa (he's diabetic)

rasanya pic ni zharfan sajer2 snap since camera kat tgn dia

cik abg tak tgk camera la plak

blur plak pic ni..sakan MZ posing2 kat ruang tamu umah my elder brother ni

seee razeen dh dtg menyelit sbb dia nampak papa& mama tgh posing2

oklah posing solo lah plak



ok dh abis dh entry OOTD syawal  2017 MZ..semua bj dh dirasmikan/potong tag..dh selamat hadnwahs dh belaka..esok nak attend kenduri kawin..so rasa2nya nak pakai bj kurung gene martino sbb masa 1st syawal tu tak sempat OOTD solo/posing2 berdiri

salam jumaat al-mubarak

3 comments:

- dieyana - said...

selamat hr raya..wahh..bnyk baju raya...

Mama Idlan Irsyad said...

lawa baju raya MZ. hehe. bergaya sakan.

Mama Zharfan said...

@-dieyana- selamat hari raya to u hehheeh kebetulan jer thn ni byk bj yg dh beli tp lom pakai so kira rasmikan pakai time raya

@mama Idlan : tq dear. tq jugak sbb sudi singgah and drop comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails