Tuesday, 10 October 2017

Freeport A Famosa Outlet | shopping apa tu MZ?

Masih lg edisi cuti2 a famosa resort.. Insya Allah ni final entri :)

Selain dari safari,  waterpark dan cowboy town,  Freeport A Famosa ni memang salah satu tarikan kat sini.. Kiranya salah satu factory outlet kat msia utk shopping branded items pada harga yg reasonable

Murah or not tu depend on brg2 jugaklah.. MZ tak masuk semua kedai pun. Just aim my fav brand jer.. Antaranya carlo rino dan hush puppies..

Harga ada jer yg berbaloi2 tp depend on taste masing2 dan ketebalan wallet/purse hehe

MZ tepek random pics lah yer

Ni masa mula2 sampai..arifftlg snap pic ni sementara mr hubby pegi parking keta

Salah satu trademark tempat ni..ala2 mcm kat Holland..errr tp time MZ dtg ni..cuaca panas terik

Ni lps setel beli something kat hush puppies hoyehhh

Ariff yg snap ni

Salah satu landscape kat sini..artificial flower..waktu mlm sure nice sbb nyala mentol/lampu kat bunga2 ni

Zharfan yg candid


Zharfan kata mama. Tgk ni candid pic time mama tgh layan hp hahah




1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Kalau pegi time cuti sekolah sure panjang je kete nak masuk ke freeport ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails