Thursday, 5 October 2017

Movie time | Lego Ninjago

Ari ahad lps..mz and kids pegi tgk movie kat tgv au2..our usual port..my boys nak tgk citer lego ninjago..

1st time beli tix yg family frenly punya ie khas utk bwk masuk budak2 kecik dan lampu tak tutup semua mcm normal theatre..sound system slow sikit tak nak bg budak2 terkejut..overall selesa lah utk family with small kids..

Jln citer movie ni mcm movie yg real wpun animasi..kisah anak yg tak dpt kasih syg ayah..ayah dia jd ketua org jahat..anak plak ketua fighter...byk mesej kekeluargaan gitu..i really enjoy this movie

Mz bg 4.5 dari 5 bintang.beshh




3 comments:

mama tisya said...

amy pn tgk cite ni ahad tu tp show dlm 2 lebih

Ezna Ahmad Khalili said...

I tengok Ninjago ni kat Legoland. Cite ni tak pernah tengok.

Nafisa81 said...

Isnin ni dah start exam ...tunggu lepas exam habis baru bawa tgk ninjago

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails