Friday, 22 February 2019

Shopping @London tuuuu | beli apa?

last few weeks, my niece pegi london dgn kwn dia..they stayed there for almost 2 weeks...berjln sakan tuuu siap pegi paris!! selain tu, diaorg pegi scotland/edinburgh etc etc..jeles2 hahahhaah

MZ apa lagi..mengambil peluang utk mengirim mcm2 brg --yg wajib of courselah none other than Cath Kidston laaa...
syok kirim beli mcm2 sbb tak de mark up price...sblm2 ni MZ beli CK items ni via personal shopper..memang almost 100% mark up lah harganya (tp still ok kalau beli time sale/dpt diskaun)

so MZ kirim apa yerrrr

nilah total hasil rembatan a.k.a kiriman..all the way from UK...total (lps convert jadik RM359)--berbaloi2 sbb byk items tuuuuu

tu info psl brand Cath Kidston..rupa2nya dh wujud since 1993 cuma jd famous after 2013...tu tak sempat tahu sgt tu psl brand ni masa MZ dok Notts (2009-2011)

ni purse..design bunga2..kaler grey

yg penting ori!!!

ni paling cute..purse kaler pink..size S tp byk compartment...siyes puas ati!!

design english floral...memang my fav laaa

ni plak passport holder..kaler light blue..boleh jer kalau nak guna as long purse/wallet

selain brand CK, MZ kirim gak benda2 dari primark..sbb harga memang murahhhhhh even lps convert pun..and sgt cute!! see--- GBP 3 jer...conversion time ni kena darab 5.4

coin purse disney--my all-time-fav character!!!

errr so far lom rasmikan lg apa2 pun brg2 kat dlm pics...may be nak start guna any/some sempena besday MZ bln april nanti..

entah biler dpt bershopping di UK lagi (rindu giller kat Primark, Asda, Sainsbury, Next, Mothercare, Clark etc etc etc)..
insya Allah. one sweet day ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails