Sunday, 2 June 2019

Pinggan raya

MZ memang sgt suka brand Corelle...kat umah MZ memang guna set corelle design country rose..

then last week...menang contest quaker oats...dpt set corelle..tp design country cottage (16 pcs)..sbb kebetulan dh nak raya..kira pinggan raya lah yek...



alang2 citer psl corelle...last few weeks, masa MZ ronda2 aeon WM..ternampak promo corelle loose set...sbb design contry rose ie exactly set yg MZ guna kat umah MZ..so beria2lah MZ check harga...
errrrr mahal sungguh yer kalau beli loose piece ni...


pinggan oval size and bowl ni MZ ada one piece each kat umah

ni promo kat aeon...

size yg ni, MZ ada 2 pcs jer kat umah..so kena beli lg 3 pcs..RM79x3..errrr mcm hampir pengsan plak bila calculate rege pinggan ni hahahha

yg size ni MZ ada 4 pcs..err i need to buy one more to make it five

kat umah MZ sbb memang guna set yg 16 pcs..so ada 4 or 2 pcs each of the above pic...
menengokkan rege loose piece ni...rasa mcm overpriced eh?? memang tak mampu ler nak tambah set hahahah...sbb my lil family kan 5 pax..patut kena tambah 1 piece for each type of pinggan tu...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails