Tuesday, 23 July 2019

Sarapan di awan biru | Nasi lemak legend

pagi jumaat lepas (19 julai 2019), MZ and boys balik kg..sbb flight pukul 7.40 pagi..so kena kuar dari umah sblm subuh laaa...weolls solat subuh kat airport, mr hubby yg antar pegi airport
beria2 ni MZ balik kg sbb nak meraikan majlis akad nikah & wedding my niece..tiket AA ni mahal gak sbb weekend rate..and add on mcm2 (meal, pilih seat, service caj dan mcm2 mak nenek caj)..total return tix KL-KB tu jd RM1200 for 4 pax (nasib baik ada menang voucher AA RM800 from pringles contest, so MZ byr RM400 from my own pocket)



beg ni design/corak pooh..sgt cute di mata MZ..handcarry jer ni..sbb balik kg for two nites only..so tak amik check-in baggage pun

wefie sbb take-off..weolls amik seat number 6A, B, C, dan E

highlight of our trip...perut lapar..memang sedap giler lah jdnya nasi lemak pak nasser ni!!

not bad lah presentation nya..rasa pun memang kena dgn tekak MZ

ni pun antara meal yg kami pre-order..pun sedap gak kata my boys

pun ok jer rasa wrap ni

finally dh sampai ke destinasi...weolls amik gran dari airport to KCastle..RM17 jer..naik keta mazda tu..end up MZ yg 1st sampai kat lokasi event ni...ingatkan dh tak sempat hahaha event patut start 10 am..then delay jd pukul 11 lebih gitu

razeen tak mau posing sbb silau katanya

MZ pakai tudung tak kena dgn tema (kena kritik by my siblings hahahah)..sbbnya tema cream..MZ tak de tudung awning cream..bantai jer pakai tudung ijau sbb bunga2 sulam tu ada ijau2 sikit
skirt/kain tu pun agak fit (so nmpk bam2 gitu..and rasa kurang selesa :p) gigih beli bj tema cream tu online

majlis akad lmbt start, so candid jer lah duluuuuu

3 comments:

Ibu Lala said...

comel beg tu. beli kat mana

ambe said...

Nasik lemak pak nasser mmg glemer...

Mama Zharfan said...

@Ibu Lala: beli kat shopee jerrrr...mula2 nampak kat FB tp harga mahal gak..kat shopee harga mampu milik ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails