Sunday, 14 February 2021

Dating

sementara menunggu PKP to end (on 18hb) dan berharap semoga lps ni dapat naik kereta lebih dua org (if SOP is loosen), semlm MZ telah kuar berdua dgn mr hubby, sblm2 ni ada jugak kuar berdua tp biasanya utk pegi beli groceries jer...semlm special sikit sbb keluar dining gitew

errr tak jauh pun, pegi nandos prima gombak ajer :p, tapi rasa best sgt sbb dh sgt lama tak dining out, apatah lagi berdua, and dh sgt lama jugak kami tak beli nandos (even tapau pun)

wajiblah wefie sbb dating & dining out time pkp ni is a privilege (at least for us)

selfie!!! dlm nandos jer punnnn tapi rasa best sbb bukan di rumah sendiri hahah dah lama mereput di rumah kan

beria gi mkn nandos sbb nak redeem promo (via apps nandos) buy one quarter meal, free one. so byr satu set jer utk mkn2 dua set, dan tambah order satu bottomless drink, total bill termasuk tax =RM30

ni selfie dlm keta plak, time ni mr hubby kuar tapau marry brown for our boys

ni mkn dessert kat food court KLCC...beria ajak mr hubby pegi KLCC sbb MZ nak gi tomei..tp yg dicari2 lom dpt ni....

have a nice sunday everyone!!

1 comment:

Ezna said...

Bestnya berdua...I selalu ada yang ketiga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails