Friday, 26 February 2021

Hari yang mendebarkan | mr hubby is warded

ari rabu 24/2/21, MZ mcm biasa bz uruskan my razeen PDPR.mr hubby has not been well since ptg selasa sbb he said he feel 'sekok' ie mcm sakit perut/angin...so that nite, he said he could not sleep
then roughly 10 am lebih, mr hubby keluar, pakai bj keje, MZ ingat dia nak gi opis, rupa2nya dia pegi panel clinic...
then around 11.15 am, he called, ckp suruh amik dia kat panel clinic because doctor tak bg drive and doc buat surat referral to go to hospital (Emergency Dept)..MZ said i'll fetch him, tapi kena amik grab lah...
then masa dlm grab, MZ tunjuk isi kandungan referall letter to my adik...my adik said what the doctor wrote ie the report is serious ie mr hubby got heart blockage lah gitu maksudnya

so MZ drove like crazy gaklah to reach ED ampang putri
sampai jer kat sana, terus masuk red zone









by 5 pm hari rabu 24/2/21, setel urusan masuk wad, MZ tak leh nak temankan sbb musim covid so hosp buat no visitor policy
so semlm ie hari khamis 25/2/21, doc dh buat angio test, echo, x-ray
alhamdulillah tak de blockage, so tak pyh psg stent (which is costly dan exceed insurance coverage limit)
hari ni tunggu result holter test
moga yg baik2 ajer utk mr hubby
Allahuma yashfiih
Allahumma yassir

1 comment:

Ezna said...

I pun berdebar tengok post you yang ini Suzz. Harap yang baik2 ajer buat hubby you.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails