Tuesday, 6 April 2021

tiga putera kecil

terasa begitu pantas masa berlalu...my eldest dh nak masuk umur 16 tahun next month....meaning that his mommy is getting older day by day

semlm, lps setel amik diaorg kat sek masing2...ni dh sampai dpn umah, sajer jer snap pic hero kecik ber3 ni...bj sek lain kaler belaka...zharfan form 4 sek alamin, ariff djh 6 sek alhuda dan razeen djh 1 sek alhuda...wpun ariff dan razeen sek yg sama tp lokasi berbeza sbb alhuda ada few buildings kat lokasi yg tak berapa nak dekat jugaklah if nak jln kaki

ni gmbr zharfan masa umur 5 tahun...sempat zharfan bersekolah kat Radford Primary School kat nottingham...kelas reception

ni gmbr zharfan dan ariff..mama snap2 pic dua beradik ni kat celah2 bunga daffodil dlm kawasan uni of nottingham ni (university park)

ni gmbr ptg semlm..razeen tertidur sbb letih balik dari sek...dia siap bukak dah buku nak buat homework, tgk2 dh tertidur...

moga Allah memudahkan segala urusan pembelajaran dan kehidupan ketiga2 chenta hati MZ ni..aamiin ya rabbal alamin

2 comments:

Ezna said...

Sayu je tengok gambar Razeen tu. Kesian. Penat agaknya tu belajar.

Mama Zharfan said...

@Ezz : tu la...zmn i kecik2 dulu, djh 1 tak de nya nak pikir psl kena buat homework ke apa ...zmn dah berubah kan....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails