Wednesday, 12 January 2022

Night Cruise and Light show

ni kesinambungan ENTRY pasal cuti2 Tasik Villa Resort, PD

MZ selit2 citer kat random pics nilah yer

lepas dah ambil kunci bilik (kad), kena book utk bf pagi esok siap2...tak de buffet bf tapi akan dihantar terus ke bilik/villa masing2...sbb MZ amik family villa so dpt 4 set bento bf ni...MZ amik set A 2x, set B dan C one each, MZ siap request delivery pukul 8 am, sbb deliverynya btw 8-10 am...kami memang jenis bf awal2 hahahah

lps setel pilih bf, MZ pegi kaunter utk reserve swimming pool plak...ikut SOP kan so ada limit guest yg boleh guna pool tu... MZ amik sesi 4 - 5.30 pm tu

ni complimentary drinking water yg disediakan..dpt 4 botol sbb memang villa tu utk 4 adults

ni snap2 masa MZ temankan boys layan pool..MZ pun swimming jugaklah

best poolnya sbb tak crowded (ikut SOP), cuaca plak panas terik so MZ bolehlah swim, MZ tak tahan sejuk so if air sejuk/cuaca mendung/pagi etc, memang tak leh nak swim kat pool tu



ni jeti sebelah pool..ada signage 'De Tasik'

kami balik ke villa naik buggy

ni plak order room service masa ptg tu...sbb dh malas nak keluar...kids sukalah makan2 sambil main air kat pool..tak puas2 layan pool



ni harga room service tu (tak termasuk tax tu)

ni aktiviti mlm tu (9 pm)..kami pergi naik cruise kat tasik tu..MZ dh bayar tiket siap2 masa lps check-in, bayar utk 5 pax (RM70), tp end up zharfan tak join sbb dia ada online tuition so dia stay kat villa jer..burnt satu tiket..tak de mknn pun time naik cruise ni, cuma dapat 2 tin pepsi jer (complimentary)



ni posing lepas turun dari boat tu..background tu rasa mcm cantik jer kat mata MZ


ni video light show masa naik cruise kat tasik tu


ni plak video masa weolls kat kolam renang tu


ada lagi satu entry with some more random pics/video...

2 comments:

Ezna said...

Night Cruise ni Azwa kata dia pergi sini 1 family. Tu dia tanya you. Kak Suzi ada kat PD kan?. Kebetulan ptg i whatsapp u...u kata dah balik. Tu i cakap ngan Wa, u dah balik. I jumpa dia malam i whatsapp u.

Best Car Editing said...

Wonderful article. It's very useful. I think it's one of the most informative Websites. I really appreciate your post. Thanks, Car Photo Editing, If you want, You can visit this site.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails