Saturday, 18 June 2022

Bersantai di tepi kolam

sambungan edisi entry cuti2 anantara desaru..
as usual, tujuan utama entry ni adalah nak tepek gmbr..dan selit2 citer sikit2

certain parts of pool memang tak dalam ie sesuai utk kids..tu zharfan memang seronok lah main air tu


cantik kat kerusi kat pool ni..mcm sofa jugak..kat belakang tu ada couple (rasanya tgh honeymoon, girl tu pakai tudung, yg guy tu indian-look)


basikal ni ada kat mana2 sekitar resort ni, boleh jer amik dan naik utk cycling for leisure...memang disediakan oleh pihak resort

beria mr hubby mengayuh tuuuuu

kusyen2 ni memang ada kat area in between pool dan beach..gelap plak pic ni (lighting tak cukup sbb waktu ni dh pukul 6 ptg ni)

menapak ke pool dari beach

razeen excited sbb nak gi main air tu





ada buaian dan alas tilam nipis tu kat tepi pool...unik kan! sesuai utk lepak2 sambil berendam main air





sajer MZ snap candid mr hubby tgk snap2 or record video using his hp





jomlah balik bilik...masa ni dh nak dekat pukul 7 pm ni..



ada lg entry desaru..psl in room dining dan buffet breakfast
Mama Zharfan

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails