Monday, 27 June 2022

Roses again!

MZ memang penchenta bunga ros...bunga2 lain suka jugak tp roses memang no 1 lah pastinya!
pg td, singgah Giant jap lps breakfast, sbb nak beli telur, dan sempat la usha2 koleksi pokok2 bunga kat sudut jual bunga2 dlm Giant tu...
terasa nak beli bunga ros baru...so dh beli laaaaa ni..
RM19

cantik kan kaler dia.....love at 1st sight gitewww

dh selamat repot/tukar pasu pagi tadi...gigihhhhh

pagi ni sempat spend masa kat my mini garden (sambil do the laundry), so beria trim apa2 yg patut...dh besar pnjg belaka my pokok2 ni ahhahaha green is theraphy! pokok limau purut tgh meriah dgn daun, pokok kunyit pun!! pokok kari dan pandan memang sentiasa meriah daun2nya..serai tu pun beria MZ trim tadi, lama dah tak amik serai2 kat pasu tu (masak pun jaranggggg lately)

happy monday everyone!!
MZ start marking exam papers ari ni..moga2 dpt siapkan semuanya by end of this week..Allahumma yassir aamiin

2 comments:

mama tisya said...

cantik..jiran kt umh ada jual juga mcm2 jenis bunga ros

Lady Dini said...

Cantikkk 😍 saya pun suka bunga jugak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails