Thursday, 18 August 2022

Inai lover

MZ ni penggemar inai..memang ada beli inai bentuk liquid yg kita kena sapu kat kuku tu...tp tu lah..tak tahan lama pun, sehari jer, lps kena air, terus faded gitew (tak beli inai neelofa sbb tak suka kaler coklat gitu..mcm pelik jer hehhehe)

then ternampak iklan kat fb psl inai natural ie dari daun inai yg dh lumat tu
MZ pun order lah via shopee, harga pun sgt ok

gigih tepek inai tu kat jari...bau memang bau daun inai..memang dah dibancuh siap2 so just colek dan tepek kat jari jer



tadaaa ni hasil slps pakai 1 jam jer...MZ pakai pukul 9 pm, then pukul 10 pm dh kering so MZ pun basuh lah...jadi kaler oren2 gitu..kalau ikut instruction, kena pakai 6 jam utk bg kaler merah



inai bangsawan namanya


2 comments:

mama tisya said...

suka pakai inai...dlu2 mmg pakai inai daun original...suka pki bg merah..tk suka bila oren2 hehe..skarang dh ada byk org jual inai celup

Ezna said...

I pun pakai inai sekarang ni. Adik I beli inai Rani kat Mekah. Pastu ada inai serbuk pulak. yg ni i belum bancuh lagi. Inai I warna oren gak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails