Friday, 14 October 2016

It's time to travel

dh menghampiri year end..biasanya most of all akan buat planning utk pegi holiday or balik kg...yg penting..dpt spend masa dgn org2 yg tersayang kat tmpt2 menarik..
kalau dpt pegi obersi memang beshlah...
anyway, even holiday dlm negeri pun ok esp tempat2 yg tak pernah sampai lg (MZ lom pernah sampai ke negeri sabah..)

anyway, semlm..rezeki..dpt hadiah (menang contest)--dpt trolley/luggage bag yg agak mahal..brand Barry Smith--so memang petanda nak kena gi travel lah ni hehhehe



insya Allah kalau tiada aral, MZ and my lil family akan cuti2 spore..end of nov nanti..

and early dec plak..MZ kena fly to tokyo--tp bkn family holiday lah (sob sob)--MZ kena present paper kat conference kat sana..MZ pegi for one week (with my colleagues) so memang ada 2-3 days hari yg free utk ronda2 tokyo (moga2 sempat gi disneyland)...sedey tak dpt bwk my family...mula2 plan nak bwk my zharfan & ariff tp for some unavoidable reasons, tak jd plak bwk diaorg :( moga2 ada rezeki my kids utk holiday kat Japan nanti insya Allah amiin

salam jumaat almubarak

3 comments:

Ann Ishak said...

inshaAllah, ada rezeki pegi tempat lain tu nanti

Chekgu Azrine said...

wow..bestnya MZ...safe journey ye nanti

Nad MamaZN said...

bestnya!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails