Wednesday, 26 October 2016

Memperbaharui passport dalam masa 45 minit sahaja!

pagi Isnin lps, MZ pegi pejabat imigresen Wangsa Maju @Sri Rampai..sampai kat sana dh pukul 9 am..amik no giliran...tak pyh isi apa2 form pun..
org yg menunggu tak ramai pun..ada dlm 20 org jer yg duduk2 kat seats

tunggu jer nombor dipanggil...
then buat byrn--RM200 jer utk 5 tahun. alhamdulillah
then by 9.45 am MZ dh dpt passport baru! siyes puas ati
sgt efisyen laaa service staff2 kat sini
tqvm! keep it up!!

anyway, MZ kena renew passport sbb nak kena fly pegi spore end of nov (cuti2 bersama family kecik MZ) and kena fly pegi tokyo early dec (present paper kat conference ie official work)


1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Nak kena renew passport Dania jugak ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails