Wednesday, 1 March 2017

ada apa dengan Mac

Time flies...dh abis pun bulan feb..
Lappy mz buat hal...mcm masuk virus..tak leh nak access files since isnin..so byk keje terbengkalai..dugaan di hujung feb gitu..so ari ni nak kena antar to i.t dept utk reformat lah kot..

Anyway...ada apa dgn Mac?ha..ari ni dh start e-filing..tak dpt lah MZ nak buat e-filing ari ni sbb prob lappy..dan juga sebab UIA lom kuarkan EA form lg pun..lmbt la plak jdnya...hrp2 dpt la EA tu in few days time...

Mac ni spesel lah jugak sbb ada one week school holiday..insya Allah kalau tak de  aral..our lil family akan cuti2 USS -- kira repeat trip gitu..kali ke3 ni pegi USS..rezeki anak2...
Have a nice day everyone..ni tulis entry guna S4 jer..rasa mcm pyh plak nak tepek pics
Sajer jer nak selit pics..my new handbag..sbb dh lama tak beli handbag baru..as usual..my fav brand..Carlo Rino..beli kat Aeon WM jer pun ni ;)

.

2 comments:

revampwithsara said...

Cantik!

lokman amirul said...

salam blogwalking dri lokmanamirul.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails