Monday, 29 May 2017

Ceritera 1 Ramadhan | Prize-Giving F&N

ari ni dh 3 ramadhan pun..ni nak citer psl my 1st day of ramadhan..
alhamdulillah sahur berjalan lancar..MZ memang set alarm..mknn utk sahur biasanya dh masak siap2 sblm tido..so bila bangun just panaskan jer

kebetulan pula, masa 1st ramadhan ie ari sabtu 27th May 2017, berlangsungnya prize-giving utk selected winners week 1 contest f&n
20 winners out of 100 winners telah dijemput for prize-giving..actually ni speficic event to promo the contest sbb this contents runs for 8 weeks
ada sesi photography dan juga short interview with some winners

group photo...actually all selected winners yg terpilih utk attend event ni adalah pompuan hehehe mostly hardcore compers--gigih MZ dukung razeen tuuuuu

me & one of comper fren nama aisah..ni pic dia yg snap..dia share kat fb


ni short video yg adik me rakam..
video

event yg sgt punctual ie start 10 am on the dot (sesi taklimat/ucapan, prize-giving (cheque), photo session and then interview--MZ was 5 minutes late sbb sesat sikit time cari venue, so sampai2 jer almost all winners dh duduk kat tempat masing2 ready to start the event gitu --berlangsung kat 1MK (mont kiara)--memang MZ tak familiar area mont kiara..depending on waze jer..siap bwk razeen and ariff sbb mr hubby keje so tak de org nak jaga diaorg kat umah..zharfan plak attend tuisyen

Thanks F&N!

2 comments:

mama tisya said...

tahniah

mamapp said...

Congratulations menang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails