Wednesday, 21 June 2017

Duit raya | Balik kampung

this is a scheduled entry

kalau tiada aral, MZ akan bertolak balik kg awal pagi ni...moga2 smooth la our journey..Allahumma yassir aminn

ni antara sampul duit raya yg MZ dpt utk thn 2017...light pepel tu from Uniqlo, ijau from aeon, biru from bank muamalat, kuning from gene martino and mcm2 corak tu from econsave...nak kena isi $$ plak lah bila dh ada sampul ni hehehehe

duit raya?? mestilah ada--tp bajet tak berapa nak besar thn ni...ekonomi msia kan tak berapa bagus...err apa kena mengena dgn MZ plak..kena jimat2 gitu sbb lama lg nak tunggu next salary kan
and kebetulan last week my very old satria buat hal..kena tukar gear..melayang RM1500 *sigh

salam 26 ramadhan al-mubarak

1 comment:

Syamila Mohd said...

bestnyer dapat balik kampung...semoga selamat sampai... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails