Monday, 5 June 2017

Istimewanya iftar @kampung

juadah iftar yg dinanti2 dan dinikmati dgn sepenuh hati, sepenuh kesyukuran bersama yang tersayang..ni juadah iftar MZ bersama famili kat kampung

hampir2 penuh gak meja kat dapur umah my mom kat kampung ni...ni juadah iftar 6 ramadhan

ayam percik yang yummeh...beli kat seller yg famous kat my kampung (nama makcik esah)..memang terbaek lah ayam perciknya..harga pun tak murah..RM9 per pcs

tu ketupat sotong dan juga kerabu sare (both mknn kelate)

ni air kelapa kegemaran MZ :)

ni pulak kuih akok

semlm MZ dh sampai balik KL pun, so back to our simple menu lah kat KL :) 3 ari mkn dgn meriah time iftar kat kampung :)

1 comment:

Syamila Mohd said...

Meriahnyer juadah. Tak tahu nak makan bila dah banyak2 macam ni. Seronok kan boleh berbuasa bersama keluarga dikampung. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails