Wednesday, 15 November 2017

Heartiest congratulations my boys | Ariff & Zharfan @Ihtifal Sri Alhuda 2017

pagi ni telah berlangsung majlis ihtifal hari kecemerlangan akademik utk murid2 sek Sri Alhuda
alhamdulillah, my ariff and my zharfan terpilih utk naik stage

ni snap pic ariff kat holding room (waiting room) sebelah pentas, ready utk naik stage

majlis ni setahun sekali..based on result exam akhir tahun

zharfan also in another holding room

ariff naik pentas kerana dpt no 1 in his class (1/35 and 3/105 ie no 3 utk keseluruhan darjah 2..no 1 and no1 utk keseluruhan djh 2 ialah girls)

congrats my dear boy

zharfan plak naik stage


amik sijil--zharfan adalah ketua pengawas perpustakaan

ariff naik stage kali kedua..ni time dh kemuncak acara

ariff telah dipilih sbg best student utk keseluruhan thp 1 ie anugerah cemerlang akademik..thp 1 mewakili djh 1, 2 dan 3..(selection based on high percentage of academic performance, co-curriculum, consistency dan akhlak dgn guru and kwn2)


 then zharfan plak perform..zharfan adalah team nasyid sekolah sejak djh 4 lagi..dh byk tempat diaorg pegi bertanding..ada menang, ada kalah..wakil zon rasanya kalau tak silap..masa bertanding kat johor then tak de rezeki nak menang


wahhh....nampak serius tu tgh pukul gendang

 snap2 lps abis event

papa 1st time ni attend ihtifal..biasanya MZ jer yg attend sbb papa susah nak dpt cuti

candid shot...cute kan choc bouquet tu..pandai teachers ariff wrap all the prizes

time ni tgh tunggu zharfan tukar bj ie dari bj nasyid to bj sek

my boys..yg sulung dan yg no2 --razeen ie yg bongsu tak dtg sbb me antar nursery--takut dia bosan sbb event ni agak lama ucapan2 guestnya

my pride and joy

snap2 pic hadiah ariff sbg kenangan manis utk ariff, juga utk mama dan papa

trofi with ariff's name printed on it

sijil kat dlm frame

teddy yg cute tu dh selamat jd milik MZ hehhehe


ni buku aturcara program

ariff no 1 utk kelas 2 albatani..

utk highest subject, ariff dpt utk subject sains dan sirah

some more photos from wasup (iphone mr hubby, fb sek dan wasup group kelas)

the only pic mama and ariff--papa yg snap guna iphone--muka MZ dh berminyak2 time ni LOL

ni pic dari FB sek--errr ada org sedondon tgh main hp lor

from fb sek--zharfan and his nasyid team

ni pic dari guru kelas ariff..she shared kat wasup group kelas 2 al-batani


syukur alhamdulillah atas segala kurniaan rahmatNya
got to work harder utk thn 2018 plak

2 comments:

Ann Ishak said...

tahniah boys :D

mama tisya said...

tahniah zharfan & ariff

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails