Tuesday, 21 November 2017

Yuran tahun 2018 | Sek Ren Islam Alhuda, Gombak

more reasons to work harder..
yg monthly fees RM350 tu memang dh jd rutin monthly commitment sejak ariff djh 1 lagi
and zharfan memang sek kat sini jugak sejak djh 1 sampai djh 6--so dh habis 6 tahun zharfan sek kat SRI alhuda

so untuk ariff, total annual fees to be paid =RM685+RM50+RM20= RM755
sek alhuda ni yurannya kira sgt2 affordable sbb private school kan(and actually kategori murah compared dgn sek swasta yg lain)..and annual fees tu boleh byr 2x in case tak de cash one shot to pay full amount of RM755


MZ kena sambung keje yg menimbun2 kat opis ni
take care everyone!
 

13 comments:

Zaza said...

Sekolah ni dari jam berapa ke jam berapa ye?

Mama Zharfan said...

@zaza : sekolah ni dari pukul 8 pagi sampai 4 pm, integrated syllabus.
kalau amik kelas mengaji (optional, so balik pukul 4.30 pm)

nurul hasanah said...
This comment has been removed by the author.
nurul hasanah said...
This comment has been removed by the author.
Mama Zharfan said...

@nurul hasanah: salam..no tepon opis sek alhuda: 03-61887504

Syeeda Ashraf said...

Salam puan..bagaimana dgn environment dan guru2 nya ya?silibus mcm mana? mcm berminat juga..

Mama Zharfan said...

@syeeda : so far saya puas ati dgn environment dan guru2nya. silibusnya memang ikut silibus standard sek kerajaan jugak..cuma integrated ie ada both subject akademik dan subject agama..so antar kat satu sek jer, tak pyh susah2 antar sek agama dah

Unknown said...

Sekolah nie ada utk umr 5@6 than Tak..tadika

Mama Zharfan said...

@Unknown: ada, sek ni ada tadika jugak..

saiy sidek said...

salam puan, sekolah ni bila buka pendaftaran ye. saya dulu bekas murid sekolah ni. memang plan nak hantar anak darjah satu nanti. saya dah try email kat website sekolah tapi sampai sekarang xde respon.. thank you in advance sebab sudi jawab soalan saya

saiy sidek said...

salam puan, sekolah ni bila buka pendaftaran ye. saya dulu bekas murid sekolah ni. memang plan nak hantar anak darjah satu nanti. saya dah try email kat website sekolah tapi sampai sekarang xde respon.. thank you in advance sebab sudi jawab soalan saya

Unknown said...

Salam mama zhafran
Macam mana nak daftar?

Mama Zharfan said...

@saiy sidek & Unknown: boleh terus call pejabat sekolah utk mendapatkan segala maklumat ya: 03-61887504

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails