Tuesday, 21 November 2017

Yuran tahun 2018 | Sek Ren Islam Alhuda, Gombak

more reasons to work harder..
yg monthly fees RM350 tu memang dh jd rutin monthly commitment sejak ariff djh 1 lagi
and zharfan memang sek kat sini jugak sejak djh 1 sampai djh 6--so dh habis 6 tahun zharfan sek kat SRI alhuda

so untuk ariff, total annual fees to be paid =RM685+RM50+RM20= RM755
sek alhuda ni yurannya kira sgt2 affordable sbb private school kan(and actually kategori murah compared dgn sek swasta yg lain)..and annual fees tu boleh byr 2x in case tak de cash one shot to pay full amount of RM755


MZ kena sambung keje yg menimbun2 kat opis ni
take care everyone!
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails