Friday, 1 June 2018

Recreating memories

dh masuk 1 june pun hari ni..merangkap 16 ramadhan..dh separuh bulan pun kita semua berpuasa...lagu2 raya pun dh mula diputarkan di corong2 radio..(i like!!)

anyway, ni sambungan entry cuti2 penang ari tu..
blog terabai sbb MZ bz marking exam papers..dh siap satu subject..tinggal satu lg subject tp papernya 8 june nanti..in the meantime kena siapkan editing paper utk publish (my usual work)

anyway, nak tepek random pics ni...
masa weolls bertolak dari penang ke kelantan (sehari sblm PRU ari tu), weolls lalu ikut grik..
MZ excited lah nak singgah kat rnr titiwangsa..
sebabnya...
13 yrs ago..just few days sblm kawin dgn mr hubby..MZ memang singgah kat sini(time tu mr hubby drive)... kami dari kl-penang-kb....pegi penang sbb MZ nak pinjam wedding dress from kawan my adik (hanim)

zharfan jd photoG

tempat ni special sbb atasa bukit..

tak sangka, dh 13 thn masa berlalu...



cantik kan background kat belakang tu...

moga kasih kami kekal subur mewangi hingga jannah..amiin

lps setel posing2 dan mr hubby beli jajan, kami meneruskan perjalanan balik ke kg utk mengundi for PRU..




end of story cuti2 penang

ramadhan kareem everyone!

1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Tahniah Suzz...moga kasih sehingga ke jannah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails