Monday, 4 June 2018

Shopping raya | Done

ari jumaat lps gigih MZ gi shopping kat aeon..sbb dh tak de gst kan..so rasa seronok dan happy tgk resit hahaha biasanya beli brg RM100 kena byr RM106..
then kebetulan aeon pulak buat promo..beli RM100 dpt voucher RM6...so memang syok lah

so dh setel beli baju casual for my 3 boys and papa..
and beli kasut/sandal raya jugak for myself
dpt sampul duit raya dan shopping bag yg sgt cute (every year MZ aim utk dpt shopping bag aeon hehhe)


bj raya MZ dh siap beli the week before(time dpt gaji)..just beli kat kedai2 kecik dlm giant bt caves jer.. dpt rege below RM200 sepasang...syukurrr!! thn ni tak beli baju brand famous2 la sbb bajet tak berapa nak ader :p
dan satu lg......sempena puasa ni...MZ dh boleh pakai size 38 fuhhh happy giller hahahha biasanya MZ pakai size 40 kalau kurung moden..tp kena control mkn laaa sbb kalau naik few kilos terus tak leh pakai dh size 38 ni adehhhh

penuh labuci, diamond dan manik2

ni bj utk 1st daya raya...bj utk raya kedua, ketiga dan keempat memang dh ada..byk lg yg MZ lom sempat pakai wpun dh beli few months ago...sbb tak de function menarik so beli dan simpan ajerrr and ada gak bj yg baru pakai sekali dua..so bolehlah pakai utk raya gak :p
salam 19 ramadhan

1 comment:

ms aziz said...

Lawa baju maroon ni 👍

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails